BEŞİKTAŞ'IN YENİ TRANSFERİ İSTANBUL'A GELİYOR!

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, yeni bir ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor...
Haberin yayılanma tarihi:15 Şubat 2023, Çarşamba

Transfer Çalışmalarını Sürdüren Beşiktaş Alexandru Maxim İçin Gaziantep FK Anlaşma Sağladı;

32 yaşındaki Romanyalı 10 numara da Beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar kiralaması beklenen Maxim, sağlık kontrolleri için İstanbul'a davet edildi. Başarılı oyuncu 15 Şubat Çarşamba günü İstanbul'da olacak. Depremden etkilenen futbolcular için TFF'nin özel istisnası sebebiyle Romanyalı 10 numara, Siyah Beyazlı kulüpte yabancı sayılmayacak.

Alexandru Maxim Kimdir?

8 Temmuz 1990 tarihinde Piatra Neamt'ta dünyaya gelen Alexandru Maxim, altyapı kariyerinde Olimpia Piatra Neamt, Fotbal Club Ardealul Cluj-Napoca ve Espanyol Barcelona'da top koşturdu.

Profesyonel futbol kariyerine CF Badalona'da start veren Alexandru Maxim daha sonra Pandurii Targu Jiu, Stuttgart, Mainz 05 ve Gaziantep Futbol Kulübü kadrolarında yer aldı.

Romanya A Milli Takımı'nda 57 maçta 7 gol kaydeden deneyimli oyuncu, Romanya U-21 Milli Takımı formasını ise 2 maçta giydi.

Kariyerinde 1 kupa kaldıran Rumen oyuncu, 2016-17 sezonunda Stuttgart formasıyla Bundesliga 2'de şampiyonluk sevinci yaşadı.

Güncel piyasa değeri 3.5 milyon Euro olarak gösterilen Alexandru Maxim, hücum hattının sağ ve sol kanadında da görev yapabiliyor.

Kariyerinde en fazla maça Stuttgart formasıyla çıkan Alexandru Maxim, 100 maç barajını aştığı Alman ekibinde 131 maçlık periyoda 17 gol ve 35 asist sığdırdı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki