'BEŞİKTAŞ'LA YENİDEN EN ÜST SEVİYEYE!'

Paul Mitchell, Dele Alli'nin Beşiktaş'a transferini yorumladı...
Haberin yayılanma tarihi:20 Ağustos 2022, Cumartesi

''ETKİYE TEPKİ VERİR''

Dele Alli'yi 11 yaşından beri tanıyan Monaco Sportif Direktörü Paul Mitchell, yıldız ismin Beşiktaş'a transferini yorumladı. Paul Mitchell, “Dele'yi 11 yaşından beri tanıyorum ve o her zaman, meydan okuma ne kadar büyükse, o kadar iyi tepki veren bir oyuncu oldu. Uluslararası sahnede kendine meydan okumak onu en iyi haline geri getirebilir.” dedi.

"YENİDEN ÜST SEVİYEYE ÇIKACAK"

Beşiktaş, bu transfere resmiyet kazandırmak için Everton'la oyuncu arasında olan mali sorunun çözümünü bekliyor. Burada da büyük bir sıkıntı gözükmüyor. Monaco Sportif Direktörü Paul Mitchell ise Dele Alli için çarpıcı tespitlerde bulundu. Alli'nin transfer edildiği dönemde Tottenham adına Şef Scout'luk yapan Mitchell, French Football News'e konuştu: O olağanüstü yetenekli bir futbolcu. Kariyerinin bu anında biraz ritmini kaybetmiş gibi görünüyor. Kalitesinden hiç şüphem yok. Dele'yi 11 yaşından beri tanıyorum ve o her zaman, meydan okuma ne kadar büyükse, o kadar iyi tepki veren bir oyuncu oldu. Uluslararası sahnede kendine meydan okumak onu en iyi haline geri getirebilir. Bu hamle onu yeniden en üst seviyeye çıkaracaktır.

2018'DE 100 MİLYON EUROYDU

Dele Alli, Beşiktaş'tan 2.2 milyon euro kazanacak. 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun satın alma opsiyonu ise 7 milyon euro olacak. Transfermarkt verilerine göre oyuncunun güncel piyasa değeri 16 milyon euro. 2018 yılında Dele Alli'nin piyasa değeri 100 milyon euro seviyelerindeydi. Başarılı oyuncu geçtiğimiz sezonda Everton formasını 29 maçta giydi. Bin 338 dakika sahada kalan Dele Alli, takımına 2 gol, 1 asistlik katkı sağladı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki