Beşiktaşlı Futbolcular Tek Yürek "Hepimiz Tolga Zengin'iz"

Sporting maçında yediği hatalı goller nedeniyle ağır tepkilere maruz kalan Tolga Zengin'e takım arkadaşlarından ve kulüpten tam destek geldi
Haberin yayılanma tarihi:13 Aralık 2015, Pazar

Avrupa'ya veda edişte faturanın kaptan Tolga Zengin'e kesilmesi ve tecrübeli kaleciye özellikle sosyal medyada eleştiri sınırlarını aşan tepkilerin gösterilmesi siyah-beyazlı futbolcuları harekete geçirdi.

Oğuzhan, Cenk, Olcay, Ersan, Gomez ve İsmail gibi isimlerin başı çektiği oyuncular, Tolga'yla görüşerek moral ve destek verdiler.

"Hepimiz Tolga'yız" yaklaşımını sergileyen futbolcular, "Ortada bir hata varsa hepimizin. Eleştirileri anlarız ama bunun saldırıya dönüşmesini kabul edemeyiz. Vefat etmiş bir annenin ardından dil uzatacak kadar düşenler Beşiktaşlı olamaz. Birlik ve beraberliğimizin bozulmasına izin vermeyeceğiz" ifadesini kullandılar.

"YANIT G.SARAY GALİBİYETİ"

Sporting Lizbon mağlubiyetinin ardından Beşiktaş'ın her kulvarda havlu atmış gibi izlenim oluşturulduğunu da belirten oyuncular, "Kimse bize böyle bir muamelede bulunamaz. G.Saray'ı yenip liderliğimizi sürdüreceğiz. İnşallah sezon sonunda da şampiyonluk hedefine ulaşacağız" dediler.

Sporx

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki