BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULARA SİTEM!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor karşılaşmasındaki oyunun yeterli olmadığını söyledi...
Haberin yayılanma tarihi:17 Nisan 2023, Pazartesi

‘YANLIŞ YAPMIŞIZ’

Tecrübeli çalıştırıcı, “Zor maçtı. Psikolojisi de farklıydı. Oyun ve sonuç güveniyle buraya gelmiştik. Sahaya çıktığımızda oyuncuların arzusunu göremedik. Hazırlık maçı gibi oynadık. Bugün isteğe rağmen sahaya yansımadı. İkinci yarının başında seyirci coşkusuyla Trabzonspor daha baskılı oynamaya çalıştı. Aboubakar, Redmond, Muleka’yla hamle yapmak istedik ama olmadı. Hücumdaki hamlelerimizin karşılığını alamadık. Asıl önemli olan oyun dağınıklığı vardı ve kopmalar oldu. Oturmuş bir oyununun bozulmasına üzüldüm. Kaybedilen iki puan var. Yanlış yapmışız.''

UYUR-GEZER BENZETMESİ

Sonuç olarak kaybedilen iki puan üzüntü verici. Burada kaybettiğimiz puanları geri getiremeyiz. Ümraniyespor maçıyla çıkış yapmak istiyoruz. Uyurgezer gibiydik. Beşiktaş’ın oyun kalitesi bunun çok üzerinde olmalı. Tatmin edici bir oyun değildi” değerlendirmesinde bulundu.

‘CENK DÖNÜNCE BAKACAĞIZ’

Yapılan değişiklere ilişkin Güneş, “Orta sahamız ve hücumcularımız beklenen performansı vermeyince Muleka ve Nkoudou hamlelerimiz vardı. Sahada karşılığını bulamadık. Muleka ve Nkoudou hiçbir şey yapmasalar bile yetenekleriyle bundan daha iyisini yapabilecek oyuncular. Herkes için geçerli. Rakiplerimizden daha fazla pozisyona girmeyi düşünen bir takımız. Cenk Tosun’un durumuna dönünce bakacağız. Cezalı ve sakatlığı bulanan oyunculara da. Maç maç bakacağız.”

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki