Beşiktaş'ta 3 Yolcu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in gözüne giremeyen Ramon Motta, Pedro Franco ve Alexander Milosevic, takımdan ayrılmanın planlarını yapıyor.
Haberin yayılanma tarihi:24 Aralık 2015, Perşembe

Kartal’da Teknik Direktör Şenol Güneş’in gözüne giremeyen Ramon Motta, Pedro Franco ve Alexander Milosevic’in devre arasında takımdan ayrılmanın planlarını yaptıkları ortaya çıktı. Beşiktaş’ta şans bulamayan oyuncuların, menajerleriyle temasa geçerek kendilerine kulüp bulmalarını istediği öğrenildi.

İsveç basınına yaptığı açıklamada, Fransa 2016 kadrosunda yer almak için öncelikle kendikulübünde oynaması gerektiğini dile getiren Milosevic’in, kiralık veya bonservisiyle birlikte ayrılmaya kararlı olduğu belirtildi.

Milosevic gibi Pedro Franco’nun da Kolombiya Milli Takımı’na yeniden seçilebilmek için şans bulamadığı Beşiktaş’tan ayrılmayı düşündüğü ve bu konudaki girişimlerini hızlandırdığı aktarıldı. Bu sezon sadece kupa maçlarında forma giyen Franco’nun, Süper Lig’den bir kulübe kiralık gitmeye de sıcak baktığı vurgulandı.

Milliyet

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki