BEŞİKTAŞ'TA BİREYSEL PERFORMANSLAR PARMAK ISIRTIYOR!

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta geride kalırken, futbolcular bireysel performanslarıyla takımlarını sırtlıyor...
Haberin yayılanma tarihi:15 Mart 2021, Pazartesi

Beşiktaş'a Yaz Transfer Döneminde Gelen Yıldız isimler istatistikleri Altüst Etti

Beşiktaş'ta,  bugüne kadar oynanan karşılaşmalarda en başarılı performans gösteren oyuncular belli oldu.

VINCENT ABOUBAKAR

Beşiktaş'a imza attığında sakatlık problemi yüzünden kafalarda soru işareti bırakan futbolcu Aboubakar, bugüne kadar tam 2000 dakika süre aldı. Kamerunlu futbolcu bu karşılaşmalarda 15 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. %76.4 pas isabeti ile oynayan futbolcu maç başı 7.22'lik ratingi ile ligin en iyi performans sergileyen 8. futbolcusu oldu.

CYLE LARIN

Bu sezon Sergen Yalçın yönetiminde bambaşka bir görüntü çizen Cyle Larin, ligde 1960 dakika süre aldı. Kanadalı futbolcu oynadığı karşılaşmalarda 14 gol ve 4 asistlik performans sergilemeyi başardı. %79.1'lik pas isabetiyle oynayan futbolcu, maç başına 7.23'lük puan ortalaması ile ligin en iyi performans sergileyen 7. futbolcusu olmayı başardı.

JOSEF DE SOUZA

Beşiktaş'ın orta sahasında vazgeçilmez isimlerden biri olan Brezilyalı yıldız 1890 dakika süre aldı. Tecrübeli orta saha futbolcusu bu karşılaşmalarda 2 gol ve 3 asistlik performans sergilerken maç %85.9'luk pas isabeti ile ligin en iyileri arasında yer aldı. Josef, 7.25 ratingi ile ligin en iyi performans sergileyen 5. futbolcusu oldu.

RACHID GHEZZAL

Yaz transfer döneminin son gününde Premier Lig ekibi Leicester City'den kiralanan Cezayirli futbolcu bugüne kadar 1482 dakika süre aldı. Forma giydiği mücadelelerde 1 gol ve 12 asistlik performans sergileyen Ghezzal, %79.8 pas isabeti oranıyla da dikkat çekiyor. 28 yaşındaki futbolcu, 7.43'lük ratingi ile Süper Lig'in en iyi performans gösteren oyuncuları listesinde zirvede yer alıyor.

Fotomaç 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki