Beşiktaş'ta Hedef 9 Günde 9 Puan

Kara Kartal, 9 gün içinde ligde oynayacağı Eskişehir, Rize ve Trabzonspor maçlarını kazanarak seri yakalamak istiyor. Alınacak 9 puanla kaybettiği zirveye yeniden almak isteyen Beşiktaş'ta tüm hesaplar, firesiz ilerlemek üzerine kurulu.
Haberin yayılanma tarihi:05 Mart 2016, Cumartesi

Fenerbahçe derbisinden mağlubiyetle ayrılarak maç eksiğiyle ikinci sıraya gerileyen Beşiktaş, üst üste çıkacağı 3 maça şampiyonluk düğümü gözüyle bakıyor. Pazartesi günü sahasında Eskişehirspor’u konuk edecek olan Siyah-Beyazlılar, 12 Mart’ta Çaykur Rizespor, 15 Mart’ta ise Trabzonspor ile oynanacak karşılaşmaları kayıpsız atlatıp, zirveyi yeniden ele geçirmenin planlarını yapıyor.

Derbi ve kupa unutuldu

Pazartesi günü Eskişehirspor ile oynanacak maçı kazanarak galibiyet serisinin başlangıcını yapmak isteyen Güneş, 3 maçın zirve yarışında büyük önem taşıdığını düşünüyor. Güneş’in oyuncularıyla yaptığı konuşmalar, derbi yenilgisi ve kupadan elenmenin verdiği kötü havayı tamamen dağıtırken, takımı lig maratonuna ve kalan maçları kayıpsız geçmek için motive ediyor.

Zirve hesapları

Şampiyonluk için en kritik viraj olarak görülen maçlar öncesi, takımın formsuzluğuna çare bulmak isteyen teknik ekip, idmanlarda özel çalışma taktikleri ile sıkıntıları en aza çekmek için büyük uğraş veriyor. Beşiktaş, önümüzdeki haftalarda oynayacağı üç maçı kazanması halinde, lider Fenerbahçe’nin alacağı sonuçlara bakılmaksızın zirvenin yeni sahibi olacak.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki