BEŞİKTAŞ'TA İLK HEDEF OYUNCU SATIŞI!

Yıldız İsim İçin Devreye Girdiler...
Haberin yayılanma tarihi:25 Aralık 2023, Pazartesi

DEV BONSERVİS GELİRİ;

Üst üste kötü sonuçlar alan ve büyük bir kriz için olan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah Beyazlı yönetim, alınan yenilgiler sonrası ocak ayında takım kadrosunda önemli değişiklikler yapmaya hazırlanıyordu. Bu doğrultuda Beşiktaşlı o yıldız için birçok takımın devreye girdiği ve önemli teklifler yapamaya hazırlandıkları öğrenildi.

YÖNETİM TEKLİF BEKLİYOR

Siyah Beyazlılar üste üste alınan kötü sonuçların ardından ocak ayında kadroda önemli değişikliklere gitmeye hazırlanıyor. Kartal devre arasında hedeflediği transferleri gerçekleştirebilmek için oyuncu satışı yapmak zorunda. Bu doğrultuda yönetimin ilk hedefi kadro dışı kalan futbolcularla yollarını ayırarak iyi bir bonservis geliri elde etmek. Öte yandan kadroda bulunan birçok yıldıza transfer teklifleri gelmeye başladı. Beşiktaş'ta kadro dışı kalan ve menajerler tarafından Avrupa kulüplerine önerilen 5 ismin yanı sıra flaş bir yıldız için de resmi teklif geleceği öğrenildi.

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Omar Colley için birçok takımın devrede olduğu öğrenildi. 31 yaşındaki stopere İtalya, Fransa ve Katar'dan talipler olduğu kaydedildi. Gambiyalı savunmacıyla ilgilenen kulüplerin, ocak ayında Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlandıkları ifade edildi.

Colley'i isteyen takımların başarılı oyuncu için 5 milyon Euro civarında bir bonservis ücretini gözden çıkardıkları bildirildi. Beşiktaş'ın ise Colley'e iyi bir teklif gelmesi durumunda transfere izin vereceği aktarıldı. Transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi ve resmiyete kavuşması bekleniyor.

Omar Colley bu sezon Beşiktaş'ta 19 maça çıktı. Colley bu karşılaşmalarda 5 gol attı. Güncel piyasa değeri 3.7 Milyon Euro olan Colley'in, siyah beyazlılarla olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. Beşiktaş, Omar Colley'i geçtiğimiz sezon 2.3 milyon Euro karşılığında Sampdoria'dan kadrosuna katmıştı.

Aspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki