BEŞİKTAŞ'TA İSYAN ÇIKTI!

Ekonomik rekabete giremediği ezeli rakiplerinden bir günde iki, toplamda üç transfer çalımı yiyen Siyah-Beyazlı yönetim hedef tahtasına oturtuldu...
Haberin yayılanma tarihi:17 Temmuz 2023, Pazartesi

BEŞİKTAŞ CAMİASI BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYOR;

Transfer döneminde art arda yaşananların ardından, stada sponsor da henüz bulamayan yönetim eleştiri bombardımanına tutuldu. Beşiktaş, yaz transfer döneminde sadece bir takviye yapabildi; 2. Lig ekibi Soma'dan Emrecan Bulut'u renklerine kattı. Amartey ve Pereyra ise imza aşamasında… Maddi sıkıntılar ve harcama limiti nedeniyle bonservissiz veya ucuz, ayrıca maaş bütçesine uygun oyuncu arayan Siyah-Beyazlılar son olarak Galatasaray ve Fenerbahçe'den aynı gün içinde iki transfer çalımı yiyince, taraftar ve camia isyan etti.

ARAT ''DAHA FAZLA ÜZMEYİN...''

Fenerbahçe'ye giden Djiku ile birlikte ezeli rakiplerine kaptırdığı oyuncu sayısı üç olan Beşiktaş yönetimine istifa çağrıları yapıldı. Siyah-Beyazlı camianın ve Türk sporunun önemli figürlerinden Hasan Arat da “Beşiktaşımızı daha fazla üzmeyin. Gereğini yapın” ifadelerini kullandı.

TOSIC ÖZÜR DİLEDİ

Beşiktaş’ın eski futbolcusu, menajer Dusko Tosic, Fenerbahçe'ye transfer olan vatandaşı Tadic için Siyah-Beyazlı taraftarlardan özür diledi. Tosic “Beşiktaş'la sözleşme imzalaması için günlerce uğraştığım Dusan'ın son kararı Beşiktaş olmadı. Bilginize, saygılarımla” dedi.

ERDAL TORUNOĞULLARI: GEÇMİŞE PARA ÖDENMEZ

Beşiktaş’ta uzun yıllar yöneticilik yapan ve transferden sorumlu olan Erdal Torunoğulları, Tadic'te yaşanan hayal kırıklığının ardından “Bizdeki temel hata, futbolcunun geçmişine para ödemek. Oysa asıl yapılması gereken, futbolcunun geleceğine yatırım yapmaktır” açıklamasını yaptı.

Sözcü

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki