BEŞİKTAŞ'TA KADRO DIŞILAR DEVAM EDECEK Mİ?

Beşiktaş'ta 5 oyuncu kadro dışı kalırken kulübün yaptığı açıklamada son cümle dikkatlerden kaçmadı...
Haberin yayılanma tarihi:11 Aralık 2023, Pazartesi

Beklenen Neşter Operasyonu Nihayet Gerçekleşti;

Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre kötü gidiş nedeniyle 5 oyuncunun kadro dışı bırakılmasına karar verildi. Beşiktaş'ta 5 oyuncu kadro dışı kalırken kulübün yaptığı açıklamada son cümle dikkatlerden kaçmadı.

Açıklamada;

“Futbol A Takımımızdan 5 oyuncumuz kadro dışı bırakılmıştır. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba; Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana’nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştır. Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.” ifadeleri yer aldı.

Kadro Dışılar Devam Edecek Mi?

Bu açıklamanın son cümlesinin; "Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir." cümlesi operasyonun devam edeceği yönünde bir mesaj olduğu belirtildi. Beşiktaş'ta 3 oyuncunun daha kadro dışı kalabileceği ve ligin ilk yarısının bitimine kadar kötü sonuçların alınmaya devam edilmesi durumunda teknik direktör Rıza Çalımbay'la da yolların ayrılabileceği sızan bilgiler arasında.

Kartal Haber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki