BEŞİKTAŞ'TA KRİTİK TOPLANTI!

Beşiktaş'ta Hutchinson, Maxim, Welinton Ve Umut Meraş'ın Geleceği Görüşülecek...
Haberin yayılanma tarihi:16 Mayıs 2023, Salı

Son Haftalarda Aldığı Galibiyetlerle Şampiyonluk Yarışının İçinde Yer Alan Kartal Yeni Dönemin Kadro Planlamasına Başladı;

Siyah-Beyazlılar da Ahmet Nur Çebi, yönetimi ile Şenol Güneş teknik heyeti bir araya gelecek. Yönetim ve teknik heyet Adana Demir maçından sonra toplantı yapacak.

4 Oyuncunun Takımdaki Geleceği Belli Olacak

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında, 21 Mayıs'ta oynanacak Adana Demirspor deplasmanının ardından bir araya gelecek olan taraflar, öncelikle 4 futbolcunun geleceği hakkında görüşecek.

Bu Futbolcular İse Şu Şekilde:

Atiba Hutchinson

Welinton

Alexandru Maxim

Umut Meraş

Hutchinson'a Teşekkür Edilecek

Beşiktaş'ın efsaneleri arasında giren Atiba Hutchinson, ilerleyen yaşından dolayı eski performansından uzak kaldı. Bu sezon fazla forma şansı bulamayan Kanadalı, sadece 7 maçta görev aldı. 40 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi bu sezon sonu bitecek. Beşiktaş Hutchinson'a teşekkür etmeyi planlarken, oyuncunun teknik heyette kalma ihtimali düşük görülüyor.

Umut Meraş Bonservisiyle Yada Kiralık Olarak Gidecek

Sezon başında kadroya katılan Arthur Masuaku'nun performansından dolayı bu sezon fazla forma giyemeyen Umut Meraş, 13 resmi müsabakada süre buldu. Sözleşmesinin bitmesine 1 sezon daha olan 27 yaşındaki futbolcunun bonservisi ile ya da kiralık olarak takımdan gönderilmesi gündemde.

Sağ Stoper Alınacak! Welinton Yolcu...

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'nın "Sağ ayaklı bir stoper alacağız" açıklamasının ardından sözleşmesi bu sezon sona erecek olan Welinton'a yeni kontrat önerilmesi beklenmiyor.

Gaziantep 2.5 Milyon İstiyor Maxim Beşiktaş'ta Kalamaz

Yaşanan deprem felaketi nedeniyle ligden çekilme kararı alan Gaziantep'in yıldızı Alexandru Maxim, kiralık olarak geldiği Beşiktaş'ta bekleneni veremedi. Rumen futbolcu Siyah-Beyazlılar'da 9 maça çıkarken gol ya da asist katkısı sunamadı. Gaziantep'in bonservis olarak 2.5 Milyon Euro talep etmesi Maxim'in Beşiktaş'ta kalma olasılığını düşürüyor.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki