Beşiktaş'ta Miguel Borja Operasyonu!

Yeni sezon için kadosuna takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ta gündeme sürpriz bir isim geldi...
Haberin yayılanma tarihi:09 Ağustos 2019, Cuma

Beşiktaş'ta, yeni sezon öncesinde yaşanan sakatlıklar tüm transfer politikasını altüst etti.

Yıldız golcü Burak Yılmaz'ın sakatlığı nedeniyle forvete takviye yapmayı planlayan Siyah Beyazlı yönetim Everton'da forma giyen eski futbolcusu Cenk Tosun ve Porto'da oynayan diğer bir eski golcüsü Aboubakar'dan umduğunu bulamayınca bir kez daha Miguel Borja'ya döndü.

Kadrosunu bir kanat (Boyd), bir stoper (Ruiz), bir de sağ bek (Douglas) alarak güçlendiren Siyah-Beyazlılar; Burak Yılmaz'ın yaşadığı sakatlık sebebiyle yeniden forvet arayışlarına hız verdi.

Bu periyotta ilk olarak eski yıldızları Cenk Tosun ile görüşen ancak kulübü Everton'dan kiralama için 'olumsuz' yanıt alan yönetim; ardından Porto'da forma giyen Vincent Aboubakar için de 'satmıyoruz' yanıtını duyunca rotasını eski gözdelerinden Miguel Borja'ya çevirdi.

SATIŞ OPSİYONLU KİRALAMA

Brezilya basını, bir süre önce gelecek sezon Palmeiras'ta forma giymek istemeyen santrfor Miguel Borja'yı, Siyah-Beyazlıların kadrosuna katmak istediği iddiasında bulunmuştu.

26 yaşındaki tecrübeli futbolcunun da artık Avrupa'da forma giymek istediği ve bu yüzden Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakacağı ifade edilirken; Brezilya ekibinin, Kolombiyalı santrforun satışında zorluk çıkarmayacağı öğrenildi. Kulübüyle, 2 senelik daha sözleşmesi olan Borja için Beşiktaş'ın satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı belirtildi.

CiDDi BiR SAKATLIK SORUNU YAŞAMADI

Borja, bugüne kadar sadece 1 kez sakatlık sorunu yaşadı. Kolombiyalı, 2018-19'da diz problemi sebebiyle 25 gün (4 maç) takımdan ayrı kaldı. Bugüne kadar kariyerinde 154 resmi maça çıkan Borja, 46 gol, 15 asist üretti.

ASpor

Etiketler: Borja   transfer   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki