Beşiktaş'ta Rota Thomas Henry!

Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş, 1.91'lik Fransız forvetin transferi için İtalyan Venezia kulübü ile yarıştığı ortaya çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:10 Ağustos 2021, Salı

Siyah-Beyazlılarda Santrfor Çalışmaları Dört Koldan Devam Ediyor

Aboubakar ve Cenk Tosun ayrılığından sonra birçok isimle temasa geçen Beşiktaş yönetimi, geçtiğimiz sezon devre arasında da gündeme gelen Thomas Henry, girişimlerini hızlandırdı. trivenetogoal.it'in iddiasına göre Siyah-Beyazlılar, Venezia kulübüyle ile Niang'tan sonra Henry için de kapışıyor.

SATIN ALMA OPSİYONLU...

Niang için farkın hala çok büyük olması nedeniyle Venezia kulübü Henry'ye yöneldi ve bir kez daha Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Hatta bir süre iki kulüp David Okereke için karşı karşıya gelmişti. 1.91'lik Fransız forvet için geçtiğimiz sezon devre arasında bir talepte bulunan ancak kulübü Leuven'le bir türlü anlaşmaya varamayan Kara Kartal, 26 yaşındaki golcü için bu kez satın alma opsiyonlu bir teklifte bulunacağı ve Belçika ekibini iknaya uğraşacağı ifade edildi.

173 MACTA 67 GOL, 15 ASİST

Profesyonel kulüp kariyerinde bugüne kadar 173 resmi karşılaşmada görev yapan Thomas Henry, rakip fileleri 67 kez havalandırırken, 15 de asist yaptı ve toplamda 82 gole direkt olarak katkı sağladı.

Fotomaç 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki