Beşiktaş'ta Seçim Tarihi Belli Oldu

Beşiktaş Kulübü, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı hakkında açıklama yaptı.
Haberin yayılanma tarihi:20 Nisan 2016, Çarşamba

Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklama ;

Derneğimizin 2015 yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, Tüzüğümüzün 18. Maddesinin A fıkrasının 1 numaralı bendi uyarınca, aşağıdaki gündemi görüşmek üzere 07 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 10:00’da Akatlar Mah. Yıldırım Oğuz Göker Cad. Gelincik Sok. No:2 Beşiktaş/İstanbul adresinde bulunan Beşiktaş JK Akatlar Spor Kompleksi’nde yapılacaktır.

07 Mayıs 2016 Cumartesi günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde; ikinci ve son toplantı, çoğunluğa bakılmaksızın 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 10:00’da aynı gündemle aynı yerde yapılacaktır.

Toplantı gündemi aşağıda sunulmuştur.

Sayın Üyelerimizin toplantıya katılmalarını dileriz.

Saygılarımızla,

BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

Gündem:

1- Açılış,
2- Toplantı Başkanlık Divanı seçimi,
3- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı,
4- Yönetim Kurulu idari ve mali faaliyet raporlarının okunması,
5- Denetim Kurulu raporunun okunması,
6- Raporların görüşülmesi,
7- 01.01.2015 – 31.12.2015 tarihleri arası ile ilgili olarak Yönetim Kurulu’nun idari ve mali bakımlardan ayrı ayrı ibrasının oya sunulması,
8- 2016 mali yılı Konsolide Bütçesi’nin okunması, görüşülmesi ve oya sunulması,
9- Dilek ve temenniler,
10- Kapanış.

Not:
 

1. Sicil No’su 30242 ‘ye kadar olan (30242 dahil) ve yıllık aidatlarını 31 Aralık 2015 günü çalışma saati bitimine kadar Kulübün veznesine veya banka hesaplarına yatırmış üyelerimiz Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı’na katılabileceklerdir.

2.Sayın Üyelerimizin kimlikleri ile Kulüp üye kartlarını yanlarında bulundurmalarını ve girişte yetkililere göstermelerini rica ederiz.

Bjk.com.tr

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki