BEŞİKTAŞ'TA SERGEN YALÇIN SESLERİ!

Siyah Beyazlı camiada yine, yeniden son şampiyonluk yaşatan Sergen hocanın ismi ön plana çıkıyor...
Haberin yayılanma tarihi:13 Aralık 2023, Çarşamba

SOZ SÖZ YENİ YÖNETİMİN;

Başkan Hasan Arat, F.Bahçe derbisi sonrası bazı teknik adamlarla temas kurup bir dizi görüşme yaptı. Fakat yapılan bu temaslardan şu an için net bir sonuç çıkmadı. Rıza Çalımbay'ın sözleşmesinde yer alan opsiyon süresini geçirmek istemeyen Hasan Arat ilerleyen günlerde rotayı Sergen Yalçın'a çevirebilir. Yönetim içinde Yalçın ile ilgili pozitif ortak görüş çıkması halinde efsane isim yeniden Beşiktaş'ın hocası olabilir.

LUGANO SON MAÇI OLABİLİR

Derbideki yenilgi ve oynanan futbol gelecek günler adına Rıza Çalımbay'a olan güveni tüketti. Yönetim, teknik direktör değişikliğini erken yapmak istiyor. Çalımbay'ın opsiyonu pazar günü sona erecek. Ancak Rizespor maçının ertelenmesiyle yönetim daha fazla zaman kazandı. Yarınki Lugano maçının ardından Çalımbay ile yolların ayrılması ve yeni teknik direktör arayışlarının daha da hızlanması bekleniyor.

DAHA İYİLERİ Mİ GELİYOR?

Beşiktaş'ta deprem etkisi yaratan 4'ü kritik toplam 5 oyuncunun kadro dışı bırakılmasının yankıları sürerken, dış basından Beşiktaş'la ilgili flaş iddialar gelmeye başladı. Özellikle İngiliz medyasının öne attığı iddialara göre yeni başkan Hasan Arat'ın seçimden önce PSG, Chelsea ve Al-Nassr gibi kulüplerle anlaşmalar yaptığı hatırlatıldı. Haberde "Arat, seçimden hemen sonra önce Paris, ardından Londra'da görüşmeler yaptı. Bu görüşmeler seçim öncesi anlaşmaların devamı olabilir. Türk ekibi belki artık daha büyük oynuyordur. Kadro dışı bıraktığı isimlerin yerine bu üç kulüpten daha büyük isimleri kadrosuna katabilir. Bu üçlüden en az 3 transfer yapabilir" yorumu yapıldı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki