Beşiktaş'ta Yeni Hedef Lucas Pratto!

Karius’un alınmasından çok memnun olan Beşiktaş’ın teknik patronu, forvet de istiyor.
Haberin yayılanma tarihi:26 Ağustos 2018, Pazar

R. Plate’in yıldızı Lucas Pratto, öne çıkıyor

Beşiktaş’ta transfer hareketliliği devam ediyor...

Liverpool’un Alman file bekçisi Loris Karius’u renklerine bağlamayı başaran Siyah-Beyazlılar şimdi gözünü golcü transferine çevirdi.

Kaleci Karius’un transferinden dolayı çok memnun olan teknik direktör Şenol Güneş bir an önce golcü probleminin de çözülmesini istedi. Transfer sezonunun bitmesine 6 gün kalmış olmasından dolayı yönetimin acele etmesini isteyen tecrübeli çalıştırıcı, yeni sezonda önlerini görebilmek için golcü transferine ihtiyaç duyduğunun altını çizdi. Alvaro Negredo’nun yıllık 4,3 milyon avroluk maaşı sebebiyle takımdaki dengelerin bozulabileceğini düşünen Şenol Güneş’in, ilerleyen haftalarda takımın problem yaşamaması adına kulübün bütçesine uygun bir transfer yapılması için yönetime talebini iletti.

Değeri 6 Milyon Avro

Negredo’nun satılabilmesi durumunda Beşiktaş’ın alabileceği oyuncular da kısıtlı. Transfer döneminin kapanmak üzere olmasından dolayı piyasada golcü bulmak da oldukça zor. Başkan Fikret Orman, Beşiktaş’a geri döneceği iddia edilen Mario Gomez için “Onu transfer etmeyi hiç düşünmedik” demişti. Yıldız oyuncunun yüksek yıllık ücreti sebebiyle bu transfere yönetimin karşı çıktığı öğrenildi. Takım için dengeleri sarsmayacak bir isim olarak listeye giren son isim River Plate’in yıldızı Lucas Pratto oldu. Piyasa değeri 6 milyon avro olan ve kulübüyle 4 sezon daha sözleşmesi bulunan Arjantinli golcünün kiralanması düşünülüyor. Geçen sezon 13 maçta 3 gol, 5 asistle oynayan Pratto bu sezon ise 2 maçta skora katkıda bulunmadı.

Türkiye

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki