Beşiktaş'ta Yeni Yönetim Listesinde Kriz

Fikret Orman’ın önceki gün Divan Kurulu’na verdiği yönetim listesinde sıralama konusunda sıkıntı yaşandı.
Haberin yayılanma tarihi:13 Mayıs 2016, Cuma

İkinci sırada Umut Güner’in isminin yer alması üzerine Çebi başkanla görüştü. Daha sonra Çebi’nin ismi ikinci sıraya alınıp liste güncellendi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan başkanlık seçimine tek aday olarak girecek Başkan Fikret Orman önceki gün yeni listesini Divan Kurulu Başkanlığı’na verdi.

Ancak listedeki sıralama konusunda ciddi anlamda gerginlik yaşandığı ortaya çıktı. Prosedür gereği listede başkandan sonra gelen ismin ikinci başkana ait olması gerekiyor. Ancak Orman’ın verdiği listede ikinci sırada Umut Güner’in yer alması kafalarda sornu işareti bırakırken şu anda ikinci başkan olan Ahmet Nur Çebi’nin bu duruma bozulduğu kaydedildi.

Çebi’nin başkan Orman ile bir görüşme gerçekleştirip bu durumdan duyduğu rahatbızlığı dile getirdiği kaydedildi. Yapılan görüşmenin ardından ise Divan Kurulu’na ikinci liste verildi. Yeni listede ikinci sıraya Ahmet Nur Çebi getirildi.
 

‘BENİM ARKADAŞIMDIR’ 

Başkan Fikret Orman’ın aylardır yakın çevresine “Benden sonra gelecek kişi Umut Güner’dir” söylemleri dün yaşanan gerginliği doğrular nitelikteydi. Ahmet Nur Çebi’nin konuyla ilgili yakın çevresine ‘’Arkadaşlar liste verilirken bir yanlışlık yapıldığını bildirdiler, şu an bir sorun yok, Umut Güner benim yönetici arkadaşımdır” dediği kaydedildi.

Htspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki