Beşiktaş'ta Yoğun Trafik

Ligde şampiyonluk yolunda yolu yarılayan Beşiktaş'ta yönetim, takımın gücüne güç katacak 2 takviye için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Haberin yayılanma tarihi:30 Aralık 2015, Çarşamba

Dnipro'lu Boyko ve Douglas'la beraber Ajax'lı Cillessen konusunda önemli gelişmeler yaşanırken Mandanda'nın ismi tekrar gündeme geldi.

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda takıma ara transferde yeni bir kaleci ve stoper kazandırmak için temaslara başlayan Siyah-Beyazlılar, bu konuda hareketli bir dönem geçiriyor. İlk olarak bu iki bölge için Ukrayna ekibi Dnipro’nun tecrübeli eldiveni Denys Boyko ve Brezilyalı savunmacısı Douglas Silva için temasta bulunan Başkan Fikret Orman, Mavi-Beyazlı yönetimle yaptığı son görüşmeden olumlu bir cevap alamadı.

Torunoğulları’na kesin talimat

Dnipro’nun bu iki oyuncu için 10 milyon Euro’luk talepte bulunmasının ardından pazarlıklarda 5 milyon Euro’ya kadar çıkan Orman, Ukrayna temsilcisinin bu bedelde ısrarcı olması sonrasında, “İstediğimiz rakamlarla anlaşma olmazsa diğer isimlere yöneliriz” restini çekti. Bu konuda Dnipro’lu yetkililere hafta sonuna kadar süre tanıyan Başkan, natif oyuncular konusunda dış ilişkilerden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları’na temaslarını hızlandırması talimatını verdi.

Cillessen’e zam geldi!

Ailesiyle beraber Hollanda’da bulunan ve kulübün scouting ekibini şimdilik bu ülkeden yöneten Torunoğulları, bu gelişme sonrasında, menacerler aracılığıyla ilk olarak Ajax’ın dünyaca ünlü kalecisi Jasper Cillesen için kulübünün kapısını çaldı. Hollanda temsilcisinden ayrılmayı planlayan 26 yaşındaki file bekçisi için ilk etapta, ‘4 milyon Euro’yu getirin Cillessen’i alın’ mesajını gönderen Ajax’lı yetkililerin, başka kulüplerin bu isme talip olması sonrasında fiyatı 6 milyon Euro’ya yükselttiği bildirildi. Bu gelişme sonrasında Cillessen konusunda görüşmeler tıkanma aşamasına geldi.

Mandanda hazır kıta!

Fransa’da 7 sezondur Marsilya’nın formasını giyen ve sezon sonunda takımıyla sözleşmesi sona erecek olan Steve Mandanda, menacerler aracılığıyla Beşiktaş’a önerilen isimler arasındaydı... Diğer isimlerde pürüz üstüne pürüz çıkmasının ardından 30 yaşındaki file bekçisinin menaceriyle temas kuran Erdal Torunoğulları, deneyimli kaleciden olumlu geri dönüş aldı. Kariyerine Türkiye’de devam etmeye sıcak bakan Mandanda’nın, Boyko ve Cillessen’den kesin olarak olumsuz haber gelmesi halinde Kartal olması bekleniyor.

Son iddia Rafael

Beşiktaş’ın kaleci transferi konusunda son iddia, İtalya’dan geldi. Serie A ekibi Napoli’ye yakınlığıyla bilinen Calciomercato.Napoli.it sitesi, Mavi-Beyazlılar’da fazla forma şansı bulamayan 25 yaşındaki kaleci Rafael’in Kartal’ın radarında olduğunu iddia etti. Habere göre, bu sezon Pepe Reina’nın gölgesinde kalan genç eldivenin, ara transferde Napoli’den ayrılmayı hedeflediği ve yeni durağının Siyah-Beyazlılar olabileceği öne sürüldü.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki