Beşiktaş'tan Bankalar Birliğine İyi Niyet Mektubu!

Beşiktaş mektubu imzaladı, anlaşma yolda...
Haberin yayılanma tarihi:12 Aralık 2020, Cumartesi

Beşiktaş Borçların Yeniden Yapılandırılması İçin Bankalarla Niyet Mektubu İmzaladığını Resmen Açıkladı

Beşiktaş, yeni borç yapılandırma anlaşması için iyi niyet mektubu imzaladı. Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ, 23 Aralık'ta genel kurul yapılacağına dair çağrıyı dün Kamuyu Aytınlatma Platformu'na (KAP) gönderdi.

Söz Konusu Bilidirimde Genel Kurulun Gündemi Yer Aldı

Gündemin 16. maddesi dikkat çekici. Zira bu madde Siyah-Beyazlılar finansal borçların yeniden yapılandırılması konusunda Türkiye Bankalar Birliği (TBB) liderliğindeki konsorsiyumla iyi niyet mektubu imzalandığını duyurmuş oldu. Açıklamaya göre Beşiktaş, bankalarla iyi niyet mektubunu 28 Eylül'de imzaladı. Bu mektuba dair 23 Aralık'taki genel kurulda üyelere bilgi verildikten sonra, anlaşmaya imza atması için yönetim kurulu adına yetki istenecek.

Yeni Anlaşmaya Uyumlu Bütçe

KAP'a gönderilen açıklama şu şekilde: "Şirketimiz ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nin bankalardan oluşan konsorsiyum nezdindeki finansal borçluluklarının yapılandırılmasına ilişkin olarak 28 Eylül 2020 tarihinde Şirketimizce imzalanan niyet mektubunda yer alan Finansal Yeniden Yapılandırma Temel Prensiplerine ilişkin olarak ortaklarımıza bilgi verilmesi; Finansal Yeniden Yapılandırma Temel Prensipleri doğrultusunda Şirketimizin taraf olması planlanan Finansal Yeniden Yapılandırma Sözleşmesinin Yönetim Kurulu tarafından müzakere edilmesinin ve Şirketimiz tarafından imzalanmasının onaylanması; 01 Haziran 2020-31 Mayıs 2021 tarihleri arasında uygulanan ve uygulanacak Şirket bütçesinin ve bu bütçenin Yönetim Kurulu tarafından bahsi geçen Finansal  Yeniden Yapılandırma Sözleşmesine uygun şekilde ve Finansal Yeniden Yapılandırma Sözleşmesindeki gelir paylaşım ve bütçeleme esaslarına uygun olarak hazırlanmış olduğunun onaylanması; gelecek yıllardaki bütçelerin de Finansal Yeniden Yapılandırma Sözleşmesine uygun olarak Yönetim Kurulu tarafından aynı şekilde hazırlanmasının ve Finansal Yeniden Yapılandırma Sözleşmesi süresince yapılacak Genel Kurul toplantılarında da Yönetim Kurulu tarafından bu şekilde hazırlanacak bütçelerin Genel Kurul onayına sunulmasının onaylanması; bunlardan herhangi birinin aksine durumun bahsi geçen Finansal Yeniden Yapılandırma Sözleşmesi tahtında bir temerrüt hali teşkil edeceği hususunda pay sahiplerine bilgi verilmesi..."

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki