BEŞİKTAŞ'TAN BEDAVA DÜNYA YILDIZI HAMLESİ!

Siyah-Beyazlılardan Ivan Rakitic hamlesi...
Haberin yayılanma tarihi:26 Haziran 2023, Pazartesi

MENAJERLER DEVREDE;

Beşiktaş, orta saha transferi için çalışmalarını sürdürürken son olarak gündeme dünyaca ünlü bir yıldız geldi. İspanyol ekibinin başarılı ismi Rakitic, menajerler aracılığıyla Siyah Beyazlı yönetime önerildi. Orta sahayı güçlendirmek isteyen Beşiktaş'a menajerler tarafından dünyaca ünlü yıldız önerildi. Bu teklif, büyük heyecan yarattı. 35 yaşındaki oyuncunun kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen bonservisini alabileceği iletildi. Yönetim operasyon için hemen düğmeye bastı.

BİRÇOK İSİMLE TEMAS HALİNDE

Teknik direktör Şenol Güneş, UEFA Konferans Ligi'nde oynanacak ön eleme maçları öncesinde stoperle beraber orta saha hattına da takviye yapılmasını istiyor. Bundan dolayı çalışmalarına başlayan yönetim, orta saha konusunda birçok isimle temas halinde.

İMZA PARASI TALEBİ TEMASLARI YAVAŞLATTI

West Ham United'la Konferans Ligi'ni kazanmasının ardından Ada ekibiyle yollarını ayıran Manuel Lanzini'yle temaslara başlayan Siyah Beyazlılar, oyuncunun 2.5 Milyon Euro maaş artı 1 Milyon Euro da imza parası talep etmesi sonrasında temasları yavaşlatmıştı.

6 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Ön libero hattında yeni bir takviyeye ihtiyaç duyan Beşiktaş, Fransa Lig 1 ekibi Nice'te forma giyen Alexis Beka Beka için görüşmelere başlamıştı. Oyuncuyu uzun temaslar sonunda ikna eden ve Nice'le de bedelsiz kiralama üzerinden anlaşan Kara Kartal, satın alma opsiyonu konusunda pazarlıklarını sürdürüyor. Son olarak 6 milyon Euro seviyesine kadar inen Fransız kulübüyle görüşmelere devam eden idareciler, bu bedeli olabildiğince düşürmek için formül arayışında... Kartal, 22 yaşındaki futbolcuyu da yeni haftada renklerine bağlamayı hedefliyor.

BEDELSİZ GELEBİLİR

Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 35 yaşındaki futbolcunun, bonservisini alarak bedelsiz olarak transfer olabileceği bilgisi, Beşiktaş Yönetimi'yle paylaşıldı. Başarılı oyuncu, geçen sezon Sevilla'yla tam 51 maça çıkıp 2 gol ve 6 asistle oynamıştı. Kariyerinde daha önce Barcelona ve Schalke gibi takımlarda da oynayan Hırvat futbolcu, 4 Milyon Euro piyasa değerine sahip.

Star

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki