BEŞİKTAŞ'TAN BOUPENDZA BOMBASI!

Süper Lig'de gösterdiği performansla parmak ısırtan ve daha sonra çok sayıda kulüpte şansını deneyen Aaron Boupendza ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı...
Haberin yayılanma tarihi:18 Haziran 2024, Salı

Gabon Basınında Yer Alan Habere Göre Gio Yönetimindeki Beşiktaş'ın Boupendza İle İlgilendiği Kaydedildi;

27 yaşındaki santrforun, Siyah-Beyazlı takımın transfer listesinde olduğu belirtildi. Beşiktaş'ın Aaron Boupendza'yı renklerine bağlamak istediği aktarıldı. Golcü oyuncu ile Atalanta ve Krasnodar'ın da ilgilendiği gelen bilgiler arasında.

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Aaron Boupendza, MLS ekibi Cincinnati'de 13 maçta şans buldu. 27 yaşındaki santrfor, bu karşılaşmalarda 3 gol atma başarısı gösterdi. Gabonlu forvetin, MLS temsilcisiyle olan sözleşmesi 31 Aralık 2025'te sona erecek. Aaron Boupendza'nın güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Mounana altyapısında yetişen Aaron Boupendza daha sonra Pau FC, Ajaccio, Tours, Feirense, Bordeaux, Hatayspor, Al Arabi ve Al Shabab'da oynadı. Cincinnati, Aaron Boupendza için Al Shabab'a 6 Milyon 500 Bin Euro bonservis bedeli ödedi. Süper golcü, Gabon Milli Takımı'nda 33 müsabakada süre aldı. Aaron Boupendza bu mücadelelerde 7 kez rakip fileleri havalandırdı.

Skorer

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki