BEŞİKTAŞ'TAN FENERBAHÇE'YE İKİNCİ ÇALIM!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Fenerbahçe, birçok isimde karşı karşıya gelmeye başladı...
Haberin yayılanma tarihi:25 Haziran 2020, Perşembe

Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin ile anlaşma sağladı.

Kartal, Gökhan Gönül ile anlaşarak ise Kanarya'nın planlarını bozdu. Alanyaspor'dan N'Sakala'yı da Fenerbahçe'nin elinden alan Beşiktaş, bir çalım daha atmak üzere. Yaşanan mali sorunlar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş önümüzdeki sezon yepyeni bir yapılanmayla taraftarların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Maaşlarda indirim sinyalini futbolculara veren Siyah-Beyazlı yönetim, indirim teklifini kabul etmeyen oyuncularla yollarını ayıracak.

İLK YOLCU CANER ERKİN

Yaklaşık 2 haftadır teknik direktör Sergen Yalçın'ın Caner Erkin yerine Rıdvan Yılmaz'ı sahaya sürmesi kafa karışıklığı yaratmıştı. Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, yıldız sol bekin sezon sonunda takımdan ayrılacağını duyurdu.

İLK TRANSFER N'SAKALA!

Yeni sezonda daha düşük bir transfer ve maaş bütçesiyle hareket edecek olan Kara Kartal, ilk transferini Aytemiz Alanyaspor'dan gerçekleştirdi. Siyah-Beyazlı ekip, Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan N'Sakala'nın transferi için büyük ölçüde anlaşma sağladı. Beşiktaş, 30 yaşında ve 1.78 metre boyundaki tecrübeli oyuncuya yılda 850 Bin Euro garanti ücret ödeyecek.

FENERBAHÇE'YE İKİNCİ ÇALIM!

Beşiktaş'ın transfede iki numaralı ismi yine sarı-lacivertlilerin ilgi duyduğu bir isim ve yine Aytemiz Alanyaspor'da oynuyor: Welinton. N'Sakala gibi 2017'den bu yana Alanyaspor'da forma giyen Welinton'un 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

800 BİN EURO TEKLİF

Hürriyet'in haberine göre; teknik direktör Sergen Yalçın'ın ısrarla istediği Brezilyalı stoper için 800 Bin Euro teklif edildi. Turuncu yeşilli yönetim, 3 yıl önce bedelsiz olarak renklerine bağladığı Welinton için yapılan öneriyi değerlendirmek için süre istedi. Brezilyalı defans oyuncusu, Alanyaspor formasıyla çıktığı 79 maçta 8 gol kaydetti.

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki