BEŞİKTAŞ'TAN HAKİM ZİYECH BOMBASI!

Premier Lig devi Chelsea'den ayrılması beklenen Hakim Ziyech ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı...
Haberin yayılanma tarihi:04 Nisan 2023, Salı

40 MİLYON EURO'YA İMZA ATTI

ASV Dronten altyapısında keşfedilen Hakim Ziyech daha sonra Heerenvven, Twente ve Ajax'ta forma giydi. Chelsea, 2020-2021 sezonu başında Faslı oyuncu için 40 Milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Öte yandan Hakim Ziyech'in transfer ücretinin bonuslarla birlikte 44 Milyon Euro'yu bulabileceği aktarıldı.

Chelsea'de bir türlü istenen performansı sergileyemeyen Faslı oyuncu, bu sezon 19 maçta forma şansı buldu. 30 yaşındaki sağ kanat bu müsabakalarda gol atamazken, sadece 1 asist üretti.

BEŞİKTAŞ DA DEVREDE

Fransız basını; Chelsea'den ayrılmaya hazırlanan Ziyech ile Türkiye'den Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ilgilendiğini duyurdu. Faslı futbolcunun takımdan ayrılmak istediği kaydedildi. Hakim'in fazla forma şansı bulamaması nedeniyle bu kararı aldığı aktarıldı.

Hakim Ziyech için Paris Saint Germain'in de yeniden devreye girdiği vurgulandı. Fransa Ligue 1 devinin ara transfer döneminde, Hakim Ziyech'in transferini son anda gerçekleştiremediği kaydedildi. Chelsea'nin yanlış evrak göndermesi nedeniyle bu transferin gerçekleşmediği belirtildi.

ÇOK SAYIDA TEKLİF VAR

30 yaşındaki futbolcunun peşinde olan diğer takımlar da belli oldu. Fransız basınında yer alan haberde; Hakim Ziyech için takipte olan kulüplerin Paris Saint Germain, Fulham, Tottenham, West Ham United, Real Betis ve Sevilla olduğu kaydedildi. Faslı yıldızın, gelecek sezon kesin olarak Chelsea'de devam etmeyeceği ve bu doğrultuda maddi fedakarlık da yapabileceği aktarıldı. Chelsea ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 30 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 18 milyon euro. Hakim Ziyech, Fas Milli Takımı'nda 50 maça çıktı ve 19 gol attı.

Sabah 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki