BEŞİKTAŞ'TAN KANAT HAMLESİ!

Beşiktaş'ın Mısırlı futbolcu Ramadan Sobhi'yi gündemine aldığı iddia edildi...
Haberin yayılanma tarihi:13 Kasım 2021, Cumartesi

Beşiktaş'ın Mısır Kulübü Pyramids FC'de Oynayan Kanat Oyuncusu Ramadan Sobhi'yi Listesine Aldığı Ve Oyuncuyla İlgilendiğini Yazdı

Al Youm'un haberine göre, Mısır kaynaklı aktarılan haberde 24 yaşındaki Ramadan Sobhi'ye Beşiktaş dışında başka kulüplerden de talipler var. Kariyerinde daha önce İngiltere'de Stoke City ve Huddersfield takımlarında da görev yapan Ramadan Sobhi, geçtiğimiz sezon ligde oynadığı 22 maçta 7 gol attı ve 2 asist yaptı. Tüm kulvarlarda ise 36 maçta 11 gol, 5 asistlik performans sergiledi. 

Ljajic Sırbistan Yolcusu

Ljajic, kısa bir süre önce kulüpten izin isteyerek teklifler aldığı Sırbistan'a gidip transfer görüşmelerinde bulundu. Tecrübeli futbolcunun menajerinin görüşmelere devam ettiği, transferin olası transferin ise devre arasına kadar sonuçlanabileceği öğrenildi.  2018’den bu yana Beşiktaş forması giyen Boşnak oyuncu, şu ana kadar 85 maçta görev yaptı. Siyah-Beyazlılara transfer olduğunda etkili bir performans sergileyen ancak ilerleyen yıllarda kendisinden beklentilerin çok uzağında kalan müzmin yedek, takımı adına 18 gol kaydetti ve 26 asist yaptı.

Futbolarena

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki