BEŞİKTAŞ'TAN LUCAS ATAĞI!

Beşiktaş'tan orta saha atağı! Sergen hoca ile patlama yapar...
Haberin yayılanma tarihi:29 Mart 2021, Pazartesi

Spor Toto Süper Lig'de teknik direktör Sergen Yalçın ile iyi bir çıkış yakalayarak liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor.

Bir yandan iki kulvarda şampiyonluk kovalayan Beşiktaş, diğer taraftan sezon sonu için transfer listesini oluşturmaya başladı. Dünya Kupası elemeleri ve yazın yapılacak Avrupa Şampiyonası nedeniyle adaylarını şimdiden belirleyip fiyatlar yükselmeden görüşmelere başlamayı düşünen Siyah Beyazlılar, ilk olarak orta saha natiflerini düşünmeye başladı. Bunun nedeni ise Atiba'nın yaşı ve Dorukhan Toköz'ün sezon sonu büyük ihtimalle ayrılacak olması...Bu doğrultuda gelecek vadeden isimlere yönelmek isteyen yönetimin önüne ilk olarak Fransa'dan bir isim geldi. O adayın da Lyon'un Brezilyalı futbolcusu Jean Lucas olduğu kaydedildi.

SERGEN HOCA İLE PATLAMA YAPAR

Bonservisi Olimpik Lyon'da olmasına rağmen Stade Brest 29'da kiralık olarak forma giyen 22 yaşındaki futbolcunun hem alım hem kiralama kolaylığı nedeniyle listeye girdiği öğrenildi. Merkez orta saha, ön libero ve sağ kanatta forma giyen Jean Lucas'ın sezon sonuna kadar takip edilmesi kararı alındığı, Sergen Yalçın'ın da onay vermesi durumunda teklif yapılabileceği vurgulandı.

Piyasa değeri 4.5 Milyon Euro civarında olan 1.81 boyundaki Brezilyalı, sezon başında gittiği Brest'te sadece 11 maçta oynayıp 2 gol pası verdi.

Oyuncunun Süper Lig'de patlama yapacağını düşünen Siyah-Beyazlı kurmayların, Lucas'ın Teknik direktör Sergen Yalçın ile çıkış yapma ihtimali üzerinde durduğu gelen haberler arasında. Daha önce Flamengo, Santos ve Olimpik Lyon'un B takımında forma giyen Jean Lucas de Souza Oliveira, kulüp kariyerinde 62 karşılaşmaya çıkıp 3 gol, 4 asist üretebildi.

Fotomaç

Etiketler: transfer   Lucas   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki