BEŞİKTAŞ'TAN ORTA SAHA OPERASYONU!

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Kartal, orta alan için iki ismi gözüne kestirdi...
Haberin yayılanma tarihi:28 Haziran 2023, Çarşamba

YUSUF LİSTE BAŞI;

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’i 3. sırada tamamlayarak UEFA Konferans Ligi’ne katılmaya hak kazanan Beşiktaş’ta yeni sezonun kadro planlanması teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda ilerliyor. Orta alanda nokta atışı transfer yapmak için kollarını sıvayan Siyah-Beyazlı ekip, Yusuf Yazıcı’yı da listesine ekledi. Geçtiğimiz sezonu Trabzonspor’da kiralık olarak geçiren Yazıcı’nın Lille ile sözleşmesi 2024’te sona erecek.

Yönetim Pusuda

Siyah-Beyazlılar, milli futbolcunun Lille ile sözleşmesini feshetmesini bekliyor. Böylelikle ‘Türkiye’den bir takıma transfer olursa Trabzonspor’a 20 Milyon Euro tazminat ödenir’ maddesi de ortadan kalkacak ve transferin önünde herhangi bir engel kalmayacak. Trabzonspor ile geride kalan sezonda 20 maçta görev yapan Yusuf Yazıcı, 5 gol atıp 1 asist yaptı. Transfermarkt verilerine göre Yusuf Yazıcı’nın güncel piyasa değeri 9 Milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.

Alexis Beka Beka’da Son Aşamaya Gelindi

Nice’te oynayan Alexander Beka Beka transferleri artık bitme aşamasına geldi. Teknik direktör Şenol Güneş’in onay vermesi durumunda oyuncu, İstanbul’a davet edilecek. Nice ile kiralık transfer konusunda kesin anlaşma sağlandı.

Şenol Güneş’in onay vermesi durumunda Beşiktaş, Beka Beka’yı Nice’ten satın alma opsiyonuyla 1 yıl kiralayacak.

Karar

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki