Beşiktaş'tan Sürpriz Hamle!

Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sezon geçirmek isteyen Siyah-Beyazlılarda forvet operasyonu sürüyor...
Haberin yayılanma tarihi:27 Haziran 2021, Pazar

Bu İddianın Kaynağı İse İsviçre Basını...

Forvete 2 takviye yapmak isteyen ve pek çok isimle ilgilenen Beşiktaş'ta bir aday daha listeye girdi.O da İsviçre ekibi Young Boys'un Kamerunlu forveti Jean-Pierre Nsame oldu. Basler Zeitung gazetesi, 2017 yılından bu yana Young Boys'ta forma giyen 28 yaşındaki oyuncunun yeni bir macera için aradığını ve bu nedenle aydrılmak istediğini yazıp, şimdiki adresinin Beşiktaş olabileceğini kaydetti. Haberde Beşiktaş'ın, Jean Nsame'nin menajeriyle temaslana başladığının da altı çizildi ve şöyle denildİ.

'GİDİŞİ KOLAY OLMAYACAKTIR'

"İsviçre liginin kendisine kolay geldiğini düşünmeye başlayan Nsame, yeni bir meydan okuma istiyor. Bu nedenle Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan Türk ekibi onu cezbediyor. Kendisine güvenen Yong Boys taraftarına sırt çevirip Beşiktaş stadının o muhteşem manzarasında gollerine devam edebilir..."Öte yandan oyuncunun kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesinin olduğu hatırlatılıp "Yongu Boys onu elinden düşük bir ücrete kaçırmayacaktır" ifadesi kullanıldı.

Geçen Sezon 42 Maça Çıkan Kamerunlu 26 Gol 3 Asist Üretti

Piyasa değeri 7 Milyon Euro civarında olan ve daha önce SCO Angers, Amiens, Servette gibi takımlarda forma giyen Nsame, kulüp kariyerinde toplam 287 resmi karşılaşmada krampon bağlayıp 130 gol, 35 asist üretti. Hırçınlığı ile dikkat çeken oyuncu, 29 sarı, 3 kez de kırmızı kart gördü.

Kaynak: Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki