BEŞİKTAŞ'TAN SÜRPRİZ TEKNİK DİREKTÖR HAMLESİ!

Siyah Beyazlılar, Ole Gunnar Solskjaer'e ve Alman çalıştırıcı Andre Breitenreiter'e teklifini iletti...
Haberin yayılanma tarihi:23 Aralık 2023, Cumartesi

GÜNDEM DE 2 İSİM VAR;

Beşiktaş, Norveçli Solskjaer'e 1.5 yıllık sözleşme teklif etti. Öte yandan Alman çalıştırıcı Andre Breitenreiter'de Siyah Beyazlı kulübün gündeminde olan bir başka isim. Yakın zamanda bu iki antrenör cephesinde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

OLE GUNNAR SOLSKJAER'İN KARİYERİ

İlk kez 2008 yılında Manchester United'ın rezerv takımını çalıştıran Norveçli teknik adam, 2011 yılında Molde'nin başına geçti. Buradan ayrılarak 2014'te Cardiff'i çalıştıran Solskjaer, yalnızca 30 maç takımın başında kaldı.

2015'te yeniden Molde'ye dönen Solskjaer, 2018 yılına kadar toplamda 118 maçta takımın başında yer aldı. 50 yaşındaki antrenörün son durağı ise futbolculuk kariyerinde de efsanesi olduğu Manchester United olmuştu. Mart 2019'da İngiliz devinin başına geçen Solskjaer, 149 maçta 1.79 puan ortalaması tutturdu.Solskjaer, 2021 Kasım ayından bu yana boştaydı.

ANDRE BREITENREITER'İN KARİYERİ

2011 yılında teknik direktörlük kariyerine başlayan Andre Breitenreiter, ilk olarak futbolu bıraktığı Halvelse takımını çalıştırdı. Buradan sırasıyla Paderborn, Schalke 04, Hannover 96 ve FC Zürih'in başına geçen 50 yaşındaki çalıştırıcı, son olarak Hoffenheim'ı yönetti. Hoffenheim ile yalnızca 22 maça çıkabilen Andre Breitenreiter, 1.14 puan ortalaması tutturmuştu. Alman antrenör yaklaşık 6 aydır boşta.

Trtspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki