Bilic ''Sakatlıklar Üzdü''

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'la karşılaştı
Haberin yayılanma tarihi:06 Şubat 2015, Cuma

Bilic, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Bilic, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İyi bir maç oldu, baskı yoktu. Faydalı bir maç oldu, adil bir maç oldu. Ortaya koyulan performanstan memnunum. Genç oyuncuların performansı beni etkiledi. Yıllardır hayal ettikleri maçta büyük bir performans gösterdiler. Tek olumsuzluk var. Milosevic'in durumu iyi görünmüyor. Umarım uzun sürecek bir sakatlık değildir. Mustafa'nın dönüşü de önemliydi. Trabzonspor maçından sonra ilk defa yarışmacı bir maç oynadı. Bu da bizim için önemliydi"

"ÖNLERİNDE PARLAK BİR GELECEK VAR"

Biz genç oyuncuların çok yetenekli olduğunu biliyorduk. Eslem ile Raşit'in profesyonel sözleşmesi olmadığından Sarıyer maçında oynatamadık. Gerçekten yetenekli oyuncular, ama kendimizi çok kaptırmamalıyız. Bu gelişimi gösterirlerse, önlerinde parlak bir gelecek var"

PAZAR GÜNÜ OYNANACAK RİZE MAÇI...

"Bugün de yarışmacı bir atmosfer vardı, ama pazar akşamı başka bir maç olacak. Başka türlü bir baskı olacak, başka türlü bir baskı olacak"

Etiketler: Bilic   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki