'Bir Tek Kar Durdurabilirdi!'

Beşiktaş taraftarları, Mersin maçından sonra Trabzon karşılaşmasının da kar nedeniyle tatil edilmesi sonrası isyan etti. Taraftarların kimi TFF'yi kimi ise kötü şansını suçladı.
Haberin yayılanma tarihi:25 Ocak 2016, Pazartesi

Beşiktaş taraftarı, Trabzonspor derbisinin tatil edilmesi sonrası sosyal medyada çılgına döndü. Süper Lig'de ikinci yarının ilk iki haftasında henüz maç oynayamayan Kartal'ın taraftarı TFF ve kötü şansını suçladı.

ÇOK ŞANSSIZ TAKIMIZ

Sosyal medyadaki taraftarlar, Beşiktaş'ın iki maçını oynayamayıp liderliği kaybetmiş olmasının sorumlusu olarak TFF'yi gösterdi. Taraftarlar, hava koşullarının daha önceden bilindiğini ve buna göre önlem alınması gerektiği görüşünde birleşti. İstanbul'da ve Trabzon'da yağan yoğun kar nedeniyle tatil olan maçlardan sonra taraftarlar, "Çok şanssız bir takımız. Resmen şampiyonluğumuz engelleniyor. Bizi bir tek kar durdurabilirdi" görüşlerinde bulundu. Kartal'a gönül verenler, durumdan rahatsız.

Takvim

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki