Bırakmam Seni Kampanyası'nda Fiyasko!

Beşiktaş Divan Kurulu'nda 'Bırakmam Seni Kampanyasında ne kadar para toplandığı açıklandı....
Haberin yayılanma tarihi:19 Aralık 2020, Cumartesi

Beşiktaş Genel sekreteri Mesut Urgancılar, Divan kurulu toplantısında acı gerçeği açıklandı.

Beşiktaş'ın Bırakmam seni Kampanyası'nda yardım sözü verenlerin büyük çoğunluğunun paraları yatırmadıkları ortaya çıktı.  Urgancılar, "Bırakmam seni kampanyası 12 Haziran 2020 tarihinde başladı. Geçmiş yıllarda olduğu gibi 'Kibrit Çak' kampanyasına benzer bir kampanya oldu. Beşiktaşlılar veya Beşiktaş'ı sevenler 521 Bin telefon mesajı attılar. Gecelerde 70 Milyon TL.'lik taahhüt  yardım sözü alındı. Ancak şu ana kadar Sms ve gecelerde toplam 56 TL. Milyon TL'lik kısmı taahhüt edildi. Bu yardımlardan 14 Milyon TL.'lik kısmı Beşiktaş yönetim kurulu üyeleri ve onların yakınlarından sağlanmıştır. Destek olan tüm Beşiktaşlılar teşekkür ederiz" dedi. 

Rakam Sır Gibi Saklanıyordu

Beşiktaş Yönetimi 'Bırakmam Seni' Kampanyası'nda topladığı toplam rakam sır gibi saklanıyordu. Beşiktaş Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, bugünkü Divan Kurulu'nda yaptığı açıklamada yönetim tarafından kampanyada toplanan para ile ilgili kurula herhangi bir rakam açıklanmadığını vurguladı. 
Urgancılar'ın toplamda 56 Milyon TL. açıklanan rakam sonrası kampanya için düzenlenen gecelerde yardım sözü veren büyük çoğunluğun paraları yatırmadıkları ortaya çıktı. Beşiktaş yönetimi, ekran karşısında söz verip para yatırmayan kişilerin yasalar gereği açıklanamacağını belirtti.

Kartalhaber.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki