BJK Denetleme Kurulundan Kültür Hukuk Bürosuna Sert Cevap!

Atilla Türker geçtiğimiz hafta içerisinde paylaştığı "Beşiktaş'ta 2 Milyon liralık 2 makbuz" ve "Beşiktaşlı voleybolcu Umut Güner" yazılarıyla gündeme damga vurmuştu.
Haberin yayılanma tarihi:09 Eylül 2018, Pazar

Konuyla ilgili avukat Oktay Kurman'ın açıklamasına Beşiktaş Kulübü Denetim Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel'den sert bir yanıt geldi. 

Tuncel’in yaptığı açıklama şöyle;

"Sosyal medyada ve basında çıkan açıklamalarına istinaden;

Şahsım ve kurulum adına yapılan yersiz ve tutarsız ifadeleri kabul etmiyor esefle kınıyorum. Seçme Sicil Kurulu, Umut Güner dosyası, kültür Hukuk Bürosu – Av Oktay Kurman dosyası, BJK TV, BJK Personel araştırması dahil olmak üzere gerekli incelemeler yapılarak yönetim kurulu başkanına ayrı ayrı rapor olarak sunulmuştur ve kayıt altına alınmıştır.

Kültür Hukuk bürosu kaşesi altında Av Oktay Kurman tarafından düzenlenen makbuzlara ait muhasebe kayıtları ve ödeme bilgileri denetlenmiş, denetime ilişkin bulgularımız Başkan Fikret Orman ile paylaşılmış ve makbuzlara ilişkin sözleşme talep edilmiştir. Sözleşme Yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu tarafından kurulumuza iletilmiştir..

Yönetim kurulu, görevlerin ayrılığı ilkesi gereği olarak icrai karar alırken bugüne kadar hiçbir hizmet -ürün alımı ve ödeme yapılması aşamasında kurulumuzdan onay talep etmemiştir. Aksi yetki gaspı olur.

Av Oktay Kurman’ın ifade ettiği gibi yapılan hizmetin sözleşmesi için de kurulumuzdan önceden onay alınması veya bilgi verilmesi sözkonusu değildir. Derneğimizin tüzüğünü, isleyişini, kurulların yetki ve iştigal alanlarını birbirine karıştıran avukatın açıklamalarını şaşkınlık ve üzüntüyle karşıladığımızı belirtmek isteriz.

Beşiktaş ile ilgili konular sosyal medya ortamlarında, basında değil işin gerçek yeri olan mali ve idari genel kurullarında tartışılmalıdır.*Her bir genel kurul üyesi, bu icrai kararlara karşı eleştiri ve önerilerini dile getirsin diye zaten her sene Mali ve İdari Genel Kurul yapılmaktadır.

Mevlana der ki; Edep, edepsizlerin edepsizliğine sabretmektir.
“Meslekler kişileri yüceltmez, kişiler mesleklerini yüceltir.” Buna herkes dikkat etmelidir.

Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunarız.

Beşiktaş Denetim Kurulu Başkanı
Feyyaz TUNCEL"

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki