BJK KURUL BAŞKANLARI BULUŞTU!

Beşiktaş'ın divan, disiplin ve denetleme kurullarının başkanları tüzük değişiklik konusunu görüşmek üzere toplandı...
Haberin yayılanma tarihi:05 Temmuz 2023, Çarşamba

Başkanlar Yönetimin Kurulları Zayıflatmak İstediğini Savunuyor;

Beşiktaş Jimnastik Kulubü'nde tüzük değişikliği için çalışmalar devam ediyor. Kulübün kurullarının başkanları bir kez daha buluşarak tüzük tadili konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Üç Kurul Başkanı Tüzük İçin Toplandı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Beşiktaş Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Akpınar ve Beşiktaş Denetleme Kurulu üyesi Fatih Elpe, divan kurulunun uhdesinde bir araya geldi. Kurullar geçen baharda da bir toplantı gerçekleştirmişti.

Yamantürk: "Emanete Gözümüz Gibi Bakıyoruz"

Siyah Beyazlı kulübün divan kurulu başkanı Tevfik Yamantürk, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Toplandık ve Beşiktaşımızın tüzük tadil konusunu konuştuk. Camiamız rahat olsun, emanete gözümüz gibi bakıyoruz, bakacağız." dedi.

Akpınar: "Yönetim Kurulları Kaldırmak İstiyor"

Yapılan toplantıya dair açıklamalarda bulunan Beşiktaş Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Akpınar, yönetimin hazırladığı tasarıda kurulların zaafiyete uğratılmak istendiğini savunurken, amaçlarının bir oldubittiyi önlemek olduğunu söyledi.

"Katılımlı Bir Tüzük Hazırlansın İstiyoruz"

Akpınar, yaptıkları toplantıda tüzük değişikliğine dair öngörülen maddeleri henüz görüşmediklerini belirterek, "Henüz daha maddelere gelmedik. Şu anda biz katılımlı bir tüzük hazırlansın istiyoruz. Oldu bittiyle yapılsın istemiyoruz. O nedenle de tüm çabamız o. Yönetimle de görüşüp, camianın ileri gelenleri ve akil insanlarıyla oluşturulacak bir kurulda bu tüzüğü hazırlamak... Bu yolda çaba gösteriyoruz." dedi.

"En Önemli Madde Beşiktaş'ın Kurulları"

Akpınar, tüzük tadiline dair en önemli maddenin Beşiktaş Kulübü'nün kurullarına dair olduğuna dikkat çekerek, "Henüz maddelere gelmedik ama, tabii en önemli madde kurulları ortadan kaldırmaya yönelik çabaların kabul edilmemesi. Kurullar kalmalı Beşiktaş'ta. Çünkü yönetimin hazırladığı tasarıda kurullar ortadan kaldırılıyor ya da zaafiyete uğratılmaya çalışılıyor. Bunu kabul etmiyoruz." diye konuştu.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki