Boyko'nun Aklı EURO 2016'da

Beşiktaş’ın Ukraynalı kalecisi Denys Boyko, siyah-beyazlı takımda elde ettiği şampiyonluk ve yeni hedeflerini ülke basınına değerlendirdi.
Haberin yayılanma tarihi:23 Mayıs 2016, Pazartesi

Beşiktaş’ın Ukraynalı kalecisi Denys Boyko, siyah-beyazlı takımda elde ettiği şampiyonluk ve yeni hedeflerini ülke basınına değerlendirdi.

EURO 2016’da Almanya, Polonya ve Kuzey İrlanda ile zorlu bir mücadele verecek Ukrayna Milli Takımı’nın kampına katılan 28 yaşındaki file bekçisi, “Şampiyonluk kupasını kazanmak her zaman güzel bir duygudur. İlk şampiyonluğumu yaşadım ve çok mutluyum. Yeni takımımla Türkiye’de şampiyonluğa ulaşmak beni çok sevindirdi” diye konuştu.

'Fizik olarak iyiyim'

Ukraynalı kaleci şöyle devam etti: "Şimdi aklım tamamen milli takımda. Avrupa Şampiyonası iyi bir hazırlık ister. Beşiktaş'ta son dönemde forma şansları buldum. Bu yüzden fizik olarak iyi durumdayım ve kendimi hazır hissediyorum". 

Orman 'kalacak' demişti 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada deneyimli kalecinin gönderileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtmiş, "Boyko takıma sonradan katıldığı için uyum sürecini tam olarak atlatamadı. Ancak takımda kalacak ve gelecek sezon daha iyi olacağını düşünüyorum" demişti.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki