'BU GALİBİYET GÜVEN KAZANDIRIR!'

Kara Kartal'ın, efsane golcüsü Ali GÜLTİKEN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:15 Ağustos 2023, Salı

Aboubakar Penaltıyı Gol Yapsa Başka Bir Şey Konuşuyor Olurduk;

Gol ne kadar erken gelirse oyunu çözmek o kadar daha rahat oluyor. Süre uzadıkça doğal olarak rakibin direnci de artıyor. Karagümrük tecrübeli bir takım. Oyunu yayarak ve tempoyu düşürerek oynayabilen bir ekip. Beşiktaş'ı bu şekilde oyunun büyük bir bölümünde golün dışında tuttular.

Beşiktaş'ın Kadrosunun Bir Oyun Temeli Var

Bunun üzerine kurguyu geliştirmeye çalışıyorlar. Ama oyuna başlayan kadro bunu ancak belli bir noktaya kadar getirebildi. Şenol hoca şu anda hayalindeki değil elindeki kanat forvet oyuncuları ile oynuyor. Doğal olarak bunlarla da oyunu belli bir noktaya kadar götürebiliyor. Beşiktaş, Karagümrük'ü oyunda kendi yarı alanı içerisinde tutmayı başarabildi. Ama bu bahsettiğimiz bölgelerde istediği verimi alamadığı için oyun belli bir noktada sıkıştı.

Böyle durumlarda ya kanat beklerinin çok daha etkili olmasını beklersiniz ya da orta alan oyuncularının topa girmesi gerekir. Fernandes oyun içerisinde bu mesajı alan bir oyuncu olarak olması gerekeni gerçekleştirdi ve üzerine düşeni başarılı bir şekilde yaptı. Bu gol çok değerli yalnızca 3 puan değil takımın kendi güvenini geliştirmesi açısından ve bundan sonrası için inşa edilecek sezon serüveninde çok önemli bir hamleydi. Başlangıçlar her zaman önemlidir, galibiyet ilk adım için her zaman büyük anlam taşır.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki