BU GİZEMLİ TRANSFERİN HESABINI KİM VERECEK?

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Divan Kurulu toplantısında Beşiktaş'ın Makedon futbolcusu Besar Gudjufi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:10 Mart 2024, Pazar

BİLİNMEYEN TRANSFER;

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Divan Kurulu toplantısında Beşiktaş'ın Makedon futbolcusu Besar Gudjufi hakkında açıklamalarda bulundu. Ahmet Nur Çebi döneminde Beşiktaş'a katılan Gudjufi için Başkan Hasan Arat, "Besar Gudjufi'yi hiç duydunuz mu? 2022'de 5 yıllığına 600 Bin Euro'luk bir anlaşma. Kim olduğunu kimse bilmiyor. Her ay maaşını alıyor. Neden, nasıl alındığını bilen yok. Kiralık gönderdik futbolcuyu ülkesine" yorumunu yaptı.

Besar Gudjufi Kimdir?

24 Mayıs 2004 tarihinde Kuzey Makedonya'nın Üsküp şehrinde dünyaya gelen Gudjufi, ülkesinin takımı olan Vardar ekibinin altyapısından yetişti. Daha sonra Belasica takımında forma giyen genç futbolcu, 2021-2022 sezonunda Beşiktaş'ın U19 takımına transfer edildi. Beşiktaş'ın A Takımıyla hiçbir maçta forma giymeyen Besar Gudjufi, bu sezonun devre arasında Shkupi takımına kiralandı.

Beşiktaş İle 5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Eski başkan Ahmet Nur Çebi döneminde Siyah Beyazlılara katılan Gudjufi, Beşiktaş'la 5 yıllık sözleşme imzalandı. Bu süreçte U19 takımında bu sezon forma giymeye başlayan futbolcu, 9 karşılaşmada boy gösterdi ve skor katkısında bulunamadı. Ayrıca Makedon sol kanat, Beşiktaş'ın Rezerv Takımı'nda da 2 kez forma giydi.

Makedonya'ya Geri Döndü

Hasan Arat döneminde kış transfer sezonunda Shkupi kulübüne kiralanan Besar Gudjufi, bu sezon sakatlığı olmamasına rağmen Makedon kulüpte hiçbir maçta forma giymedi. Besar Gudjufi'nin satın alma opsiyonu bulunmuyor, oyuncu sezon sonunda Beşiktaş'a geri dönecek.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki