"Bu Maçı Almak Tarihi Bir Görev"

Vodafone Arena’da ilk kez taraftarının huzuruna çıkacak olan Beşiktaşlı futbolcular üç puana odaklandı.
Haberin yayılanma tarihi:11 Nisan 2016, Pazartesi

Vodafone Arena’da ilk kez taraftarının huzuruna çıkacak olan Beşiktaşlı futbolcular üç puana odaklandı. Fenerbahçe’nin, Konya’dan puansız dönmesiyle şampiyonluk yarışında büyük avantaj yakaladıklarını dile getiren siyah-beyazlıların kendi aralarında yaptıkları sohbetlerde, “Kasımpaşa’yı yenseydik ligde çok farklı bir yerde olurduk ancak Bursaspor karşısında aynı hataya düşmemeliyiz. Kazanırsak yarışta psiklojik üstünlüğü ele geçiririz” ifadelerini kullandıkları öğrenildi.

Bursaspor maçının ardından Sivasspor ve Akhisar’la deplasmanda karşılaşacaklarının da altını çizen Beşiktaşlı oyuncuların, “Her maç bir final ama Bursaspor maçını kazanmak bizim için tarihi bir görev. Taraftarımızın desteğiyle hedefimize ulaşmak zorundayız” diye konuştukları bildirildi.

Kamp yeri değişti

Beşiktaş, Bursaspor maçının son hazırlığını dün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Siyah-beyazlı takımı cumartesi akşamı Vodafone Arena’da antrenmana çıkaran Teknik Direktör Şenol Güneş son çalışmayı Ümraniye’de yaptırdı. Kartal, Vodafone Arena’da dün protokol açılışı yapılması ve bölgedeki hareketlilik yüzünden Swiss Otel yerine kendi tesislerinde kampa girdi. Siyah-beyazlı oyuncular 1.5 saat süren taktik ağırlıklı idmanda tam kadro çalıştı. Şenol Güneş’in tam sahada oynanan çift kale maçta Bursaspor karşılaşmasının taktik planı üzerinde durduğu aktarıldı.

6 futbolcu sınırda

Kartal’da 6 futbolcu ceza sınırında bulunuyor. Gomez, Beck, İsmail, Olcay, Necip ve Oğuzhan bugün kart görmeleri halinde Sivasspor deplasmanında forma giyemeyecek.

Beşiktaşlı futbolcular, Bursaspor öncesi son antrenmanı neşeli bir ortamda tamamladı ve Vodafone Arena’daki ilk maç için geri sayıma geçti.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki