"Bu Sene O Sene"

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da kullanacağı soyunma odasının duvarlarına hafızalara kazınan şampiyonluk sloganı yazılacak.
Haberin yayılanma tarihi:29 Mart 2016, Salı

Vodafone Arena’yı, Süper Lig’de 11 Nisan Pazartesi günü oynanacak Bursaspor maçıyla açacak olan Beşiktaş Yönetimi, siyah-beyazlı futbolcular için bazı sürprizlere imza atacak.

Bu sezon son iç saha maçını Antalyaspor ile Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynayan siyah-beyazlıların, Vodafone Arena’daki sloganı ise “Bu sene o sene” olarak belirlendi. Yönetim kurulunun ortak kararıyla seçilen bu sloganın, Beşiktaş’ın Vodafone Arena’da kullanacağı soyunma odasının duvarına yazılmasına karar verildi.

Soyunma odasının en geniş duvarına yazılacak sloganın üzerinde ise tüm futbolcuların sevinç fotoğraflarının yer alacağı bir kolaj çalışması da konulacak. Oyunculara ait fotoğraflar soyunma odası koridorlarında da yer alacak ve futbolcular bu koridordan geçerek maçlara çıkacak.

Duvarlarda Beşiktaş’ın tarihini anlatan fotoğraflara yer verecek olan siyah-beyazlı yönetim aynı zamanda futbolcuların rahat etmesini de sağlayacak. Duş kabinleri, koltuklar, soyunma dolapları, masaj odaları ve teknik malzeme konusunda hiçbir masraftan kaçınmayan siyah-beyazlıların en küçük detayları bile düşündükleri aktarıldı.

Bu arada futbolcuların yanı sıra teknik ekip ve sağlık heyetinin rahat bir şekilde çalışabileceği bölümlerin de yapılacağı ve bu bölümlerin Bursaspor maçına yetişeceği öğrenildi.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki