Can Acıtan Rakamlar!

Daha ilk yarının sonunda 5’inci yenilgisini alan Beşiktaş, geçen sezon ligin tamamını 5 mağlubiyetle tamamlamıştı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Aralık 2018, Pazartesi

Siyah-Beyazlılar bu sezon deplasmanda oynadığı 15 resmi maçta Torshavn, Erzurumspor, Ankaragücü ve Sarpsborg’u yenebildi.

Ligde en fazla gole sebep olan hata yapan takım olan Beşiktaş (6), geçen sezonun tamamında yaptığı hata sayısına bu sezon daha 17 maçta ulaştı. Ligde oynadığı 18 maçın 15'inde kalesinde gol gördü. Karius çıktığı 18 maçta 25 gol yedi.

MAAŞI ÖDENEN PEPE’NİN YERİNE OYNAYAN NECİP BATIRDI

Beşiktaş belki de sezon başından beri Pepe’yi en fazla aradığı maçı oynadı… Aralık maaşı verilmesine rağmen sözleşmesi daha devre bitmeden feshedilen Portekizli stoperin yokluğunda Şenol Güneş, Necip Uysal’ı 11’de sahaya sürdü. İlk yarı stoper ikinci yarı ön liberoda oynayan Neci, birçok pozisyon hatası yaptı. Biri iptal olan 2 golde de vurması gereken kafayı vuramadı. 9 pas hatası yaparak sahanın en kötü ismi oldu.

PEKTEMEK, VAGNER+LARIN’DEN FAZLA İŞE YARADI

Beşiktaş’ın golcü sorunu öyle bir hal aldı ki… Mustafa Pektemek bu sezon 4’üncü forvet oyuncusu olarak başladığı sezonda 615 dakika sahada kalıp 5 gol atarken, Larin ve Vagner Love ise toplam 650 dakika sahada kalıp ancak 3 gol kaydedebildiler. Bu arada Pektemek’in ligde attığı son 10 golün 6’sının  kafayla gelmesi dikkat çekiyor. Ayrıca Beşiktaş, 2014-15 sezonundan bu yana Pektemek'in gol attığı 9'uncu maçta ilk yenilgisini aldı.

Fotospor

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki