ÇEBİ'DEN TFF'YE SERT ELEŞTİRİ!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den, Servet Yardımcı’ya: ''Sahaya bankalar çıkmayacak...''
Haberin yayılanma tarihi:29 Nisan 2022, Cuma

ÇEBİ'DEN NET CEVAP

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Servet Yardımcı'yla yaptığı görüşmeyi anlattı. Harcama limitlerinin esnetilmesi gerektiğini ilettiğini belirten Çebi, “Bankalar Birliği böyle istiyor” yanıtına “Sahaya bankalar çıkmayacak, biz çıkacağız” dediğini ifade etti. “Şu anki en büyük problemimiz harcama limitleri” diyen Çebi, TFF'de geçici olarak başkanlık görevinde bulunan Servet Yardımcı'yla yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı. Kartal'ın Patronu, “TFF limitleri açıklamakta geç kalıyor. Harcama limitlerinin acil olarak açıklanması gerekiyor. Ayrıca limitler de esnetilmeli” dedi.

TEKRAR GÖRÜŞÜLECEK!

Başkan Çebi, “Bu konuyla ilgili Servet Yardımcı Bey ile görüştüm. ‘Bankalar Birliği böyle  istiyor' dedi.. Ben de kendisine, ‘Sayın Başkan, sahaya bankalar çıkmayacak, biz çıkacağız. Siz bankaları bize bırakın, biz onları ikna ederiz. Zaten biz kulüpler sahaya çıkamadıktan sonra TFF olarak siz ne yapacaksınız?' dedim. Ayrıca ‘Öyle bir durumda her bir yönetim kurulu üyeniz, güreş ve boks gibi federasyonlarına gitmek zorunda kalırsınız” diyerek espri de yaptım” ifadesini kullandı.

“DÜŞMENİN KALDIRILMASI SAÇMA OLUR”

“Geçen sezon küme düşmenin kaldırılması benim fikrimdi. O dönem mücbir sebepler vardı. Ancak şu an böyle bir şeyin olması mümkün değil, düşmenin kaldırılması saçma olur. Ne yani 40 takımla mı oynayacağız ligi? İzmir takımlarının ligden düşmesine üzüldüm.”

Sözcü

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki