Cenk Tosun ve Ryan Babel Geri Dönüyor!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Cenk Tosun için "Bizim evladımız, ne zaman isterse döner" derken, Babel'in menajeri de Beşiktaş'a geri dönmek için nabız yokladı; camia heyecanlandı...
Haberin yayılanma tarihi:28 Mart 2019, Perşembe

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Cenk Tosun için "Bizim evladımız, ne zaman isterse döner" derken, Babel'in menajeri de Beşiktaş'a geri dönmek için nabız yokladı; camia heyecanlandı.

Beşiktaş'ta gündem bir hayli kabarık. Bir yandan yeni sezonda takımın başında kimin olacağı, bir yandan da başkanlık seçimi için hareketli günler yaşanırken, diğer taraftan da yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sözleşmeleri bitecek olanlar, gönderilecekler ve verim alınamayan oyuncuların yerine arayışlar şimdiden devam ederken; camianın çok sevdiği iki yıldızın adının yeniden Beşiktaş'la anılması heyecan yarattı.

ORMAN-CENK TOSUN BİR ARADA

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Cenk Tosun'un kiralık olarak takıma dönmesi için sürekli olarak Everton kulübünü sıkıştırırken; milli forvet için "Cenk bizim evladımız, ne zaman isterse döner" diyerek kapılarının sonuna kadar açık olduğunu resmen dile getirdi. Bu arada Milli takım kampını bitiren ve İstanbul'a dönen Cenk Tosun'un, önceki gün Fikret Orman'la bir araya gelmesi gözden kaçmadı.

LONDRA'DA KALMAK İSTEMİYOR

Başkan Orman'ın, Cenk Tosun'u yeniden geri getirme çalışmaları sürerken sürpriz bir mesajda Ryan Babel'den geldi. Bir süre önce İstanbul'a gelen ve Damien Comolli ile görüşen Babel'in menajerinin, bu kez de Beşiktaş'a, gelecek sezon planları içinde kendisine yer olup olmadığını sordu.

Fulham küme düşerse Londra'da kalmak istemeyen Babel'in önceliğinin Beşiktaş olduğu ifade edilirken; iki oyuncunun yeniden Beşiktaş forması giyme ihtimali camiayı heyecanlandırdı.

Premier Lig'de görev yapan Cenk Tosun, Everton formasıyla bugüne kadar 39 resmi maçta görev yaptı. Milli forvet 8 gol attı, 3 de asist yaptı ve 11 gole direkt olarak katkıda bulundu.

Cenk Profesyonel Kulüp Kariyerinde En Çok Beşiktaş'ta Forma Giydi

Siyah-Beyazlı formayla 142 resmi maça çıkan Cenk, 64 gol atarken, 13 de asist yaptı. 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu Ryan Babel, Beşiktaş'ta 89 resmi karşılaşmada forma giydi. 29 gol atan Hollandalı yıldız, 12 de asist yaparken, toplam 41 gole direkt olarak katkı sağlamayı başardı. Hollandalı yıldız Ryan Babel, Fulham formasıyla 9 resmi maçta şans buldu. 718 dakika sahada kalan Babel, İngiliz ekibinde rakip fileleri 2 kez havalandırdı, 3 de gol pası verdi.

Aspor 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki