CHAMBERLAİN İLE ANLAŞMA TAMAM!

Siyah-Beyazlılar, Alex Oxlade-Chamberlain ile anlaşma sağladı...
Haberin yayılanma tarihi:31 Temmuz 2023, Pazartesi

SÖZLEŞMEYE ÖZEL MADDE KONULACAK;

Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Siyah Beyazlı kulüp, İngiliz oyuncunun sakatlık geçmişi nedeniyle sözleşmeye ek bir madde koymak istiyor.

Yıldız İsimlerle Yollar Ayrıldı

Beşiktaş'ta sözleşmeleri sona eren Welinton, Nathan Redmond, Dele Alli, Atiba Hutchinson, Georges Kevin N'Koudou, Dele Alli, Tayfur Bingöl ve Alexandru Maxim ile yollar ayrıldı.

''Hala Başarı İstiyorum''

Liverpool ile sözleşmesi sona eren ve şu anda kulüpsüz olan Alex Oxlade-Chamberlain, geleceği ile ilgili konuştu. Mirror'a konuşan İngiliz yıldız, "Hala başarı istiyorum. Burada başarının tadına vardım. En iyi yıllarımı geçirdim. Yani eğer bir şansım olursa, böyle bir şeyi tekrar başarmanın kokusunu alabilirsem, ısırıp koparırım. Sanırım gidip mümkün olduğunca istikrarlı bir şekilde bir yerde oynamam gerekiyor. İnsanın 29 yaşında zirveye ulaştığını söylerler, bu yüzden gidip kendimi test etmek, bir yerlerde istikrarlı bir şekilde oynamak istiyorum" dedi.

"Hala Açım Ve Enerjim Olduğunu Hissediyorum''

29 yaşındaki futbolcu son olarak, "Hala açım ve enerjim olduğunu hissediyorum. Kanıtlamam gereken bir nokta olduğunu söylemekten hoşlanmıyorum ama benim tavrım hep bu oldu" sözlerini kullandı.

Trtspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki