Siyah-Beyazlı kulüp, eski futbolcusuyla yeniden anlaşarakSağ beke Gökhan Gönül’ü yedekleyecek bir isim bakan Siyah-Beyazlılar, Augsburg ile sözleşmesi sona eren eski oyuncusu ile anlaşmaya vardı.
Teknik direktör Şenol Güneş’in de onay verdiği 27 yaşındaki Ganalı oyuncu, yıllık 750 bin Euro alacak.
Şampiyonlar Ligi’ne katılamayacak olması nedeniyle daha mütevazi bütçeli bir kadro kurma kararı alan Beşiktaş yönetimi ilk transferini yaptı.
Şenol Güneş’in Gökhan Gönül ile birlikte oynayacak bir isim istemesinin ardından harekete geçen yönetim Alman takımı Augsburg ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan eski futbolcusu Daniel Opare ile yeniden el sıkıştı. 2014-15 sezonunda da Siyah-Beyazlı takımın formasını giyen 27 yaşındaki sağ bek Beşiktaş’tan yıllık 750 bin Euro alacak.
GÜNEŞ: PARLATIRIM
Ganalı oyuncunun menajerinden gelen bu teklife önce sıcak bakmayan başkan Fikret Orman konuyu teknik direktör Şenol Güneş’e açtı.
Aldığı oyuncuları yeniden eski günlerine döndüren Şenol Güneş’in
“Opare kötü bir isim değil. İşime yarar. Kulübün bütçesine uyuyorsa sorun yok. Zaten Camiayı ve ligimizide tanıyor. Siz anlaşırsanız, faydalanırız'' dediği öğrenildi.
Başkan Fikret Orman'ıon Şenol hocanın onayının ardından Opare'ye 2 yıllık imza attırdığı, gelen bilgiler arasında.
Htspor