DANIŞMANI ÇALDI, BAŞKAN SÖYLEDİ!

Aspor'da canlı yayına konuk olan Ahmet Nur ÇEBİ'nin , 1 saatlik programa eski yönetici, başkan adayı, günümüzün Başkan iletişim danışmanı Erol KAYNAR ile beraber katılması kafalarda soru işareti oluşturdu...
Haberin yayılanma tarihi:12 Eylül 2023, Salı

İŞTE AHMET NUR ÇEBİ'NİN SÖZLERİ;

Gedson'un kontratını uzattık. Satışı söz konusu olursa, ki inşallah bana nasip olmaz ama Türk futbol tarihinin en yüksek satışı olacaktır. Şampiyonluk, parayla, pulla olmuyor. Olsaydı, transfer döneminin şampiyonları lig bitmeden şampiyon tescil edilirdi. Ligin en iyi takımı Beşiktaş. Şenol Hoca da bunun üstüne koyarak devam edecek. Yüzde 99 şampiyon biziz."

ESKİ AS BAŞKAN VE RAMOS

, Sergio Ramos'la ilgili,"Vergilerle 25 Milyon Euro. 2 yılda 50 Milyon Euro. Beşiktaş'ın geleceğini düşünmek zorundayım. Bütün oyuncularımı iyi ki aldım diyorum. Bu işler parayla pulla olmuyor. Olsaydı, transfer döneminin şampiyonları lig bitmeden şampiyon tescil edilirdi. En iyi takım şu anda Beşiktaş. Şenol Hoca bunun üstüne koyarak devam edecek. Yüzde 99 şampiyon biziz." ifadelerini kullandı. Çebi, stat sponsorluğu için de "Biz o işi hallettik. Bu hafta, bilemediniz önümüzdeki hafta yüzde 100 biter"

RASHİCA'NIN UÇAĞI GEÇ KALKTI

"Bir rakibimiz tarafından Rashica ve menajerine baskı yapıldı. Uçak, 3 saat geç kalktı." dedi. Başkan, Ghezzal için ise" Sakatlığı nedeniyle geçen sezon şampiyonluğu kaybettik. Şu anda durumunu iyi görüyoruz" dedi. Gedson Fernandes ile kontratı uzattıklarını belirten Çebi, "Satışı söz konusu olursa, Türk futbol tarihinin en büyük satışı olacaktır. 35 Milyon Euro'yu konuşmuyorum bile"

BİRKAÇ HAFTA İÇİNDE BİTER

Ahmet Nur Çebi, Cenk Tosun ve Salih Uçan'la ilgili, "Ben onlarla konuştum. Biraz beklemelerini istedim. Birkaç hafta içinde o iş de biter"diye konuştu.

UMUT AYRILMAK İSTİYOR

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Umut Meraş'ın az süre bulacağı için takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Umut Meraş'a Samsunspor'un ilgisi bulunuyor.

GÖKHAN İNLER TRANSFERİ

"Gökhan ile görüştüm. Dünya futbolunda yeri olan bir oyuncu. Birçok oyuncu tanıyor. Çok iyi bir Beşiktaşlı. Biz sportif direktör arayışı için görüştük. O da bu sene Beşiktaş'ta jübile yapmak istediğini söyledi. bunun üzerine benim de istediğim bir şey vardı, takımda ağabeylik yapacak biri. Bunun için birini çok istiyordum. Biz Gökhan'la buraya geldik. Ekonomik olarak istediklerini bir futbolcu olmaktan daha öte. Sportif direktörlük bütçeleri konuşuluyor."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki