Darphane

Beşiktaş’ın başarısının başrollerindeki en önemli isim olan Gomez, 1000 euro’ya geldiği siyah-beyazlı takıma 28 gol 5 asistle 10 milyon TL’yi aşkın para kazandırdı.
Haberin yayılanma tarihi:16 Mayıs 2016, Pazartesi

Beşiktaş'ın başarısının başrollerindeki en önemli isim olan Mario Gomez, 1000 euro'ya geldiği siyahbeyazlı takıma 26 gol 5 asistle 10 milyon TL'yi aşkın para kazandırdı. Beşiktaş'a sadece 1000 euro karşılığında transfer olan Gomez, bunun karşılığında 28 gol atıp, 5 asist yaparken, takıma da 10 milyon 650 bin TL prim kazandırdı. Yıldız futbolcu, 20 maçta skora etki etti ve doğrudan 28 puanı takımına kazandırdı. Gomez, bu gol ve asistleri ile şampiyonluğun baş mimarlarından oldu, taraftarın gönlünde taht kurdu.

Olumlu duygularım var!


Osmanlı karşılaşması öncesi son 5 maçta da gol atan Alman futbolcu dün de fileleri sarsarak resmi maçlarda attığı 28 gol sayısı ile Demba Ba'yı geçerek Beşiktaş tarihinin 'en skorer yabancı futbolcusu' unvanını kazandı. Öte yandan Gomez kazandırdığı puan ile de Avrupa'da Vardy (Leicester), Mahrez (Leicester) ve Higuain (Napoli) sonrası takımına en fazla puan kazandıran isim oldu. Gomez, Osmanlıspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, "Beşiktaş dışında kimseyle görüşmedim. Kariyerimde daha önce transferimle ilgili bir defa nisan ayında karar aldım ve bir hata yaptım. Bunu tekrar yapmak istemedim. Şimdi sırada tatil var. Menajerim, başkanımız ile görüşecektir. Fakat ben burada, Beşiktaş'ta hangi koşullara sahip olduğumu gayet iyi biliyorum. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım. Bu benim için çok önemli. Kalmak için olumlu ve iyi duygulara sahibim" dedi.


FotoMaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki