Davy Klaassen’e Yeşil Işık!

Everton’ın Hollandalı yıldızı Davy Klaassen için girişimlerde bulunan Kartal’a, Premier Lig ekibinden olumlu geri dönüş geldi.
Haberin yayılanma tarihi:04 Haziran 2018, Pazartesi

Ada temsilcisi, 25 yaşındaki 10 numarayı Beşiktaş’a satabileceklerini söyledi. Siyah-Beyazlılar ise opsiyonlu kiralamaya sıcak bakıyor.

Siyah-Beyazlılar, Portekiz ekibi Benfica’dan 2 sezonluğuna kiralanan Anderson Talisca’yla, yollarını ayırmıştı.

Brezilyalı futbolcunun sözleşmesindeki 21 Milyon Euro’luk opsiyonu kullanmayan Beşiktaş Yönetimi, yeni dönem öncesinde bu ismin yerini doldurmak için arayışlara başladı.

Bu doğrultuda İngiltere Premier Lig üzerine yoğunlaşan Kara Kartal, Everton’ın tecrübeli merkez orta saha oyuncusu Davy Klaassen’i radarına almıştı. 25 yaşındaki futbolcu için Premier Lig ekibiyle temaslara başlayan Kara Kartal’a, kulüpten geri dönüş geldiği ortaya çıktı.

Yerine gelecek isim...

Hollandalı internet sitesi Vbal’ın haberine göre Everton’ın, Klaassen’le yollarını ayırmayı planladığı ve bu doğrultuda Beşiktaş’a olumlu yanıt verdiği kaydedildi. Stoke City’nin 21 yaşındaki oyuncusu James Maddison’ı transfer etmek isteyen Everton’ın, bundan dolayı Klaassen’in Beşiktaş’a transferine yeşil ışık yaktığı kaydedildi. Premier Lig ekibinin, Klaassen’i bonservisiyle Siyah-Beyazlılar’a vermeyi planladığı öğrenilirken Kartal’ın ise satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinde durduğu belirtildi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki