DELE ALLİ'NİN PARTİSİ İNGİLTERE'Yİ SALLADI!

Beşiktaş’ın Everton'dan sezon başında kiraladığı İngiliz yıldızın, skandal görüntüleri ortaya çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:17 Nisan 2023, Pazartesi

AMELİYAT ÖNCESİ PARTİLEDİ;

Sakatlığı nedeniyle sezonu kapata İngiliz oyuncunun sabaha kadar arkadaşlarıyla parti yaptığı öğrenildi. Tedavi için ülkesine dönen tecrübeli oyuncunun bir grup arkadaşıyla birlikte parti yaptığı görüntüler ortaya çıktı. İngiliz The Sun gazetesinde yer alan habere göre, geçirdiği ameliyat sonrası sezonu kapatan İngiliz futbolcunun arkadaşlarıyla parti yaptı. Sabah kadar süren eğlencenin grup içindeki bir kadının evinde sona erdiği öğrenildi.

SKANDALLARI BİTMİYOR

İngiliz basınına yansıyan fotoğrafta tecrübeli oyuncunun yüzünü kapatmaya çalıştığı görüldü. Fotoğrafta partiye katılan herkesin bir yatağa uzandığı görüldü. Aralarında bir dönem Chelsea forması giyen Izzy Brown’un da olduğu partide  öğrenildi. Dele Alli’nin daha önce de arkadaşlarıyla beraber uyuşturucu kullandığı iddia edilen görüntüler İngiliz basınına yansımıştı.

Sezon başında Premier Lig ekiplerinden Everton’dan kiralanan Dele Alli oynadığı futbolla beklentilerin altında kaldı. Bir dönem Tottenham formasıyla oynadığı futbolla İngilizlerin gözdesi olan 27 yaşındaki oyuncu, kariyerindeki sert düşüşle futbol kamuoyunu şaşkına çevirdi.

Günboyu

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki