Demba Ba ''Ligde de Göstereceğim''

Partizan'ı yıkan isim olan Demba Ba, "Herkes benden gol bekliyor ve bu benim işim. Atabildiğim kadar da atacağım. Hedefimiz hem Avrupa'da hemde Türkiye'de mutlu sona ulaşmak''
Haberin yayılanma tarihi:08 Kasım 2014, Cumartesi

Siyah-Beyazlılar'a sezon başında transfer edilen ve kısa sürede takıma uyum sağlayan Demba Ba, son olarak Sırbistan mücadelesinde ortaya koyduğu performansla alkışları toplamıştı. Senegalli forvet, Kartal'ın sahasında Partizan'ı mağlup ettiği mücadelede galibiyeti getiren golleri atarak, fileleri iki kez havalandırmıştı. Teknik direktör Slaven Bilic'in, verdiği röportajdaki, "Ba 20 gol atsın şampiyon oluruz" sözlerine, "Hocam yeter ki istesin, daha fazla atarım" diyen tecrübeli forvet, "Kafamda açıkçası bir rakam yok. Ancak elimden gelenin her zaman daha iyisini yapmaya çalışıyorum. Herkes benden gol bekliyor, atabildiğim kadar da atacağım. Zaten gol benim işim ve sezon sonunda sadece Beşiktaş'ın değil, ligin en fazla gol atan oyuncusu olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

'Ligde de göstereceğim'

Avrupa'da bu sezon Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında 3, Avrupa Ligi gruplarında 4 golle toplamda 7 gol sevinci yaşayan 29 yaşındaki forvet, Süper Lig'de ise sadece 2 gol attı. Avrupa'da attığı 7 golle, Beşiktaş’ın bu alanda 1 sezonda en çok gol atan ismi Quaresma'yı (5) geride bırakmayı başaran Ba, "Ligde de aynı başarıyı göstereceğim. Hedefimiz her iki kulvarda da mutlu sona ulaşmak" yorumunu yaptı.

Kaptanlık verilebilir!

Takımın en tecrübeli oyuncularının başında gelen Demba Ba'nın, Beşiktaş'ta kaptanlığa getirilmesinin gündeme geldiği öğrenildi. Yönetimin içinde tartışılan bu konunun devre arası mı, yoksa önümüzdeki sezon mu hayata geçirileceği konusunda henüz fikir birliğine varılmadığı bildirildi. Kartal'da şu an birinci kaptan Tolga Zengin, ikinci kaptan ise Tomas Sivok.

 

Etiketler: Demba Ba   BEŞİKTAŞ   Gol kralı   Türkiye  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki