Demba Ba 'Partizan’ı boş geçmem’

Beşiktaş'ın gol makinesi Demba Ba, son haftalarda gösterdiği başarılı performansı, bugünkü Partizan maçında da sürdüreceğini söyledi.
Haberin yayılanma tarihi:23 Ekim 2014, Perşembe

Senegalli yıldız, "Gollerimi atıp takımımın galip gelmesi için elimden gelen bütün desteği vereceğim" dedi.

Kara Kartal'ın Senegalli yıldızı Demba Ba, UEFA Avrupa Ligi'nde bugün karşı karşıya gelecekleri Partizan mücadelesi öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Feyenoord karşısında başladığı gollerini Sivas mücadelesinde de sürdüren başarılı futbolcu, Partizan maçında da istediklerini alabilecek güçte olduklarını söyledi. Teknik direktör Slaven Bilic'in Sırp temsilcisi karşısındaki en büyük silahı olacak başarılı futbolcu, "Rakibin önceki maçlarını izleyip yeterince bilgi sahibi olduk. Bizim için önemli olan futbol kimliğimizi istediğimiz bir biçimde sahaya yansıtabilmemiz. Bunu yaptığımız takdirde Partizan karşısında bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum" dedi. Sırbistan ekibinin ateşli bir taraftarı olduğunu bildiklerini ancak bunun Partizan Stadı'ndaki mücadelede kendilerini zorlamayacağını söyleyen yıldız golcü, "Tribünlerin ateşli olması her futbolcunun istediği bir durum. Bu bizim için bir dezavantaj olmayacak. Bu karşılaşmada da gollerimi atıp takımımın galip gelmesi için elimden gelen bütün desteği vereceğim" ifadelerini kullandı.

9 maçta 6 golü var

Siyah-Beyazlı formayla bu sezonda 9 karşılaşmaya çıkan başarılı futbolcu, rakip fileleri 6 kez sarsarak hocası Slaven Bilic'i mest etmişti. Devler Ligi elemelerinde Feyenoord filelerini 3 kez sarsan Senegalli futbolcu, Avrupa  Ligi'nde Tottenham'la White Hart Lane'da oynanan ve 1-1 sona eren maçta da takımının tek sayısını kaydetmişti.

Etiketler:   Etiket Eklenmemiş.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki