Demirören Çığır Açmıyor Futbol Cinayetine Ortak Oluyor!

Haziran ayında attığı bir tweet yüzünden ceza alan ve TFF Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Yaşar Aşçıoğlu'ndan Yıldırım Demirören ve yönetimine sert tepki geldi...
Haberin yayılanma tarihi:10 Ağustos 2017, Perşembe

Bu nasıl çığır açmak

Önceki akşam oynanan Beşiktaş-Atiker Konyaspor maçında faciadan dönüldüğünü belirten Yaşar Aşçıoğlu'nun değerlendirmeleri şu şekilde:

“6 yıldır Türk futbolunu yönettiğini ve Türk futboluna çığır açtığını iddia eden Yıldırım Demiroren, Beşiktaş-Konya maçındaki olayların vehamiyetinin farkında mı? Bıçaklar, meşaleler ve seyircinin sahaya girişi futboldaki başıboşluktan seyircinin kendinde sahaya girme cesareti hakkı verdiğini de görmezden gelmek, cinayetlere ortak olmak değildir de nedir? Bunun neresi çığır açmak?  “Nereden baksan başarısızlık”

“Kendini Romanya milli takımına layık görmeyip daha genç ve idealist birini Romanya milli takımına layık görenin Türk milli takımını bu kadar aşağılaması mı çığır açmak? 80 milyonluk ülkede milli takımına yerli Hoca bulamamak mı çığır açmak? Yoksa tüysüz yetimin hakkı olan TFF’nin parasını istifa edeyim diyen hocasını kovarak 4 milyon euro tazminat ödemek mi çığır atlatmak? Türk milli takımında kaos yaratıp, futbolcular ile hocanın arasını açmak mı çığır açmak? Futbolcuların kampta birbirine silah çekmesi mi çığır açmak? Nereden baksan başarısızlıklarla dolu bir milli takım ve kaos içindeki ligler mi çığır açmak?”

 Faciadan döndük

“TFF’yi bir takım ekip yapamayıp iki yabancı gibi sokak ortasında kavga ediyor olması mı çığır açmak? Süper Kupayı ‘Süper Rezalete’ çevirip de dünyaya Türk futbolunu rezil etmek mi çığır açmak? Yoksa maaşlı adamlarınla istifalarını cebine koyarak yönettiğin kurullardaki adaletsiz camiasına göre verilen kararların mı çığır açmak? Dün açtığın çığırı gördük. Faciadan döndük. Yarınlarımızda ve bu sezon da büyük tehlikeler var. İkaz ediyorum ve korkuyorum. Benden söylemesi!” 

takagazete.com.tr

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki